Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
20°C

Participa la un eveniment cultural si poti salva o viata!

Irina Macarie este o fetiţă de un an şi jumătate care la fel ca şi copilul, nepotul sau fratele tău, merită să trăiască. Dar ceea ce merită Irina – o viaţă normal în care să înveţe să citească, să meargă cu bicicleta şi să spună “Te iubesc mami” – nu va putea fi posibilă fără ajutorul sibienilor.

Irina a fost diagnosticată cu o boală genetică foarte rară - colestază intrahepatică familială progresivă, care îi afectează ficatul. Stadiul actual este ciroză hepatică, singura soluție fiind transplantul de ficat. Pentru a putea realiza această operație este nevoie de aproximativ 200.000 euro.

Librăria Habitus a lansat săptămâna “Irina vrea să citească” (16-22 februarie), în cadrul căreia organizaeză o serie de evenimente, la care intrarea se face pe bază de donaţie, iar banii vor fi direcţionaţi spre contul în care părinţii Irinei speră să strângă cei 200.000 euro.

“Noi vrem ca Irina să meargă la teatru, noi vrem ca părinții ei să o ducă la film și mai vrem ca Irina să meargă cu prietenii la un concert. Poate, la un moment dat, Irina va dori să găteasca sau să descopere lucruri care o reprezintă. Dar, cel mai mult, Magic Hands Studio și Librăria Habitus își doresc ca Irina să învețe să citească. Dar pentru ca toate acestea să fie posibile, Irina Macarie trebuie să se facă bine. Această fetiță minunată, de nici un an și jumătate, are nevoie urgentă de un transplant care îi poate salva viața”, spun reprezentanţii Librăriei Habitus.

Puteţi să contribuiţi la salvarea Irinei ascultând, vizionând, meșterind, zâmbind, citind și donând în săptămâna dedicată ei.

Programul evenimentelor:

Luni: Cooking show-plastilină comestibilă, 17:30 cu Syndicat Gourmet & Magic Hands Studio

Marți: Oscar și Buni Roz, 18:00 cu Diana Fufezan, spectacol TNRS

Miercuri: Despre miere și nu numai, 20:00 film din cadrul “Cine m-a văzut la Habitus”

Vineri: Seara de bancuri, 18:00 cu Mihail Pricop

Sâmbătă: Donăm din suflet, licităm pentru Irina, 18:00

Duminică: Concert DOMINO, 18:00 sesiune unplugged, acustică

Participarea la toate evenimentele se face pe bază de donație.

Informații suplimentare la tel: 0733. 956 222 / 0733.956 223 / 0744. 808 556.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus