Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Taximetrist baut, camionagiu neatent. Accident sigur

Pasagera unui taxi a fost rănită astăzi, în urma unui accident petrecut în zona localității Galeș. Femeia, în vârstă de 40 de ani, este din Poiana Sibiului și este cea care a avut cel mai mult de suferit în urma evenimentului rutier.

Femeia și un bărbat au luat au împărțit un taxi până acasă, în această după-amiază. Pe drumul îngust spre Poiana, în localitatea Galeș, șoferul taximetrului s-a trezit pe sensul său de mers cu un autocamion. Șoferul acestuia cobora cu viteză mai mare decât permit condițiile drumului județean din acea zonă. Taximetristul nu l-a mai putut evita, astfel că a fost lovit de autocamion. Bărbatul vinovat de accident are 48 de ani și este din Sibiu.

La locul accidentului s-a deplasat și un echipaj de Poliție, care a constatat că taximetristul, deși era în timpul serviciului și se angajase într-o cursă lungă, era sub influența băuturilor alcoolice. A fost depistat cu 0,21 miligrame alcool pur în aerul expirat. Bărbatul are 39 de ani și este din Tilișca.

Ambii șoferi au scăpat nevătămați, dar au, acum, dosar penal – camionagiul pentru vătămare corporală din culpă, iar taximetristul, pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Foto: Arhivă
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 256

Comentarii

5 comentarii

dave

Acum 9 ani

Pentru ca sunt nevoit sa folosesc de multe ori taxi,din cauza serviciului, pot spune ca marea majoritate a taximetriștilor sunt pe lângă cu condusul unei masini, unii zici ca sunt culesi de pe strada si pusi in taxi ca nu au unde dormi.Nu toti,dar majoritatea nu au ce căuta intr-un taxi!!!!
Raspunde

x

Acum 9 ani

Asta din cauza ca primaria a acordat licente fara a cere un minim de cunostiinte sau comportament. Astfel toti nescolitii conduc taxiuri. O alta cauza este pretul extrem de mic pe km.
Raspunde

uuuaa

Acum 9 ani

pt taxi categ. C nu toti labarii hop pe taxi
Raspunde

Despagubiri victime rutiere

Acum 9 ani

Doamna victima a accidentului poate cere despagubiri in bani pe cale legala. Ii stau la dispozitie: ***despagubiri-victime-rutiere.webnode.ro/
Raspunde

Anonim

Acum 9 ani

La accindentul din Gales,unde sa intamplat la acea curba nu permite sa treca concomitent doua masini,vizibilitate e sub 15 m in curba,banda de circulat nu are latimea suficienta pt.un camion patrunde pe celalat sens de mers datorita benzi si a virajului la stanga camionagiu are 1 m de franaj si taxiul are 9.5 m de franej si sa oprit in roata camionului pentru ca nu a adaptat viteza la conditiile de trafic pe sosea era zapada era si loclnic pe deasupra din zona aia care stia ca sau intamplat atatea accidente daca nu are sub influenta alcolului si nu avea viteza oprea si el taxiul in 2-3 m si nu se intampla accidentul acesta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus