Miercuri,
29.09.2021
Ploi Moderate
Acum
11°C

30 de angajatori si-au anuntat deja participarea a Targul de Cariere de la Sibiu, din luna martie

Târgul de Cariere anunță o nouă ediție la Sibiu, în zilele de 25 și 26 martie la Centrul de Afaceri. Sunt așteptați 30 de angajatori și cel puțin 3.000 de tineri candidați, cu și fără experiență de muncă.

Participanților consacrați de la TdC Sibiu, între care companiile Bearing Point, Stefanini, Ceprocs, CGS, Continental Automotive Systems, KeepCalling, Kromberg & Schubert, Kuka Systems, IMC sau Visma Services România, li s-au alăturat deja, pentru ediția din această primăvară a evenimentului, și primele companii din afara Sibiului: Sykes (din Cluj) și Schaeffler (din Brașov).

”Se anunță o primăvară deosebită la Sibiu, din punct de vedere al oportunităților de carieră pentru tinerii profesioniști. Ca de obicei, la Târgul de Cariere vom avea o ofertă consistentă de joburi și internship-uri în IT și inginerie, dar în acest sezon observăm un interes special și pentru vorbitorii de limbi străine, cu sau fără experiență de muncă. Suntem încă la începutul perioadei de înscrieri pentru participarea la Târgul de Cariere și ne bucură interesul companiilor, mai mare decât în alți ani. Estimăm că aceasta va fi cea mai mare ediție a TdC Sibiu de până acum, atât din punct de vedere al numărului angajatorilor prezenți la standuri, cât și din cel al calității generale a evenimentului”, declară Louisa Olar, manager al Târgului de Cariere.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus