Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Gaz Metan incepe lupta pentru salvarea de la retrogradare. Primul hop: FC Botosani

Gaz Metan Mediaş începe lupta pentru salvarea de la retrogradare în compania formaţiei FC Botoşani. În partida tur, echipa de pe Târnava Mare a învins-o pe Botoşani fără drept de apel, cu scorul de 3-0, în urma golurilor marcate de Todea, Tahar şi Figliomeni.

Antrenorul Gazului Metan, Dan Matei, se arată extrem de precaut înaintea partidei şi crede că Botoşaniul şi-a îmbunătăţit mult jocul din meciul tur: “Față de tur, ceea ce am văzut acum, chiar și în Antalya, Botoșaniul și-a mai îmbunătățit jocul. Au câștigat în omogenitate, au apărut relații de joc. Sigur că jocul lor va arăta cu totul și cu totul altfel. Este deja etapa cu numărul 18, nu mai e prima etapă. Ne cunosc și ei foarte bine, noi în tur aveam mulți jucători care au plecat, lipsă din lot, au privit jocul cu mult prea multă încredere și i-am surprins. Sper ca și de această dată să-i surprindem”.

Gaz Metan porneşte returul de pe poziţie retrogradabilă, locul al 13-lea, în vreme ce Botoşaniul se află pe poziţia a şaptea, la nouă puncte distanţă de medieşeni.

Partida se va disputa sâmbătă, 21 februarie 2015, de la ora 18:00, pe stadionul Municipal Gaz Metan.

Foto: prosport.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus