Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Brandon Johnson, ȋnaintea partidei cu BC Timba Timisoara: "E un moment dificil pentru noi si trebuie sa castigam"

Coordonatorul de joc al lui CSU Atlassib Sibiu, Brandon Johnson, este conştient de situaţia delicată prin care trece echipa sa şi crede că o victorie este vitală în partida cu BC Timba Timişoara, pentru lupta la playoff.

"Sper să ne adjudecăm victoria, după aceste patru înfrângeri consecutive. E un moment dificil pentru noi și trebuie să câștigăm, dacă vrem să ajungem în playoff. Cei cu care jucăm nu sunt o echipă foarte puternică, în această ligă, dar trebuie să jucăm bine fiecare meci, pentru că nu știi niciodată când adversarul vine și joacă bine. Poate doar s-a întâmplat să piardă până acum. Oricum, cred că va fi un meci dificil. Cred că noi mai avem încă șanse la playoff, pentru că toate echipele clasate pe locurile de la 4 la 9 au câte 7 sau 8 înfrângeri, așa că diferența în clasament este foarte mică și avem șanse. Trebuie însă să câștigăm câteva meciuri", spune  Brandon Johnson.

Meciul din retur dintre BC Timba Timișoara -  CSU Atlassib Sibiu se desfășoară astăzi, începând cu ora 20:00. Partida nu este televizată.

Foto: csufans.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus