Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Consiliul Judetean promite o promovare puternica a Sibiului intre polonezi

Consiliul Județean Sibiu anunță că ”judeţul Sibiu va fi puternic promovat în Polonia”, în cadrul unui târg de turism care va avea loc peste câteva zile. Reprezentanții instituției județene promit acest gen de promovare invocând statisticile naționale care indică faptul că 6,3% din totalul sosirilor înregistrate anul trecut au drept punct de plecare Polonia. Prin urmare, prin intermediul Asociației județene de turism, județul va fi prezentat în cadrul Târgului Internaţional de Turism din Wroclaw, programat între 27 februarie și 1 martie și dedicat atât marelui public, cât şi profesioniştilor din turism. ”Manifestarea se distinge prin multitudinea de evenimente conexe menite să atragă vizitatori — Festivalul călătorilor, Festival culinar, animaţii pentru copii — şi să ofere oportunităţi de întâlnire pentru profesionişti — banchetul expozanţilor, ateliere de lucru. Cu 630 000 de locuitori, oraşul Wroclaw se poziţionează pe locul trei ca mărime şi este situat într-una din cele mai bogate regiuni ale Poloniei”, relatează reprezentanții CJ Sibiu. Prezența Sibiului în Polonia este sprijinită de Organizaţia Regională de Turism Silezia de Jos. ”Este o onoare să fim prezenţi pe standul partenerilor noştri şi suntem recunoscători pentru oportunitatea extraordinară de vizibilitate şi de capital de încredere câştigate astfel de destinaţia turistică judeţul Sibiu. Vom duce la Wroclaw diverse materiale de promovare, dintre care menţionez cea mai recentă broşură editată de Consiliul Judeţean Sibiu în limba engleză, «Holiday experiences in the County of Sibiu», dar şi pachete turistice construite special de membrii asociaţiei pentru piaţa poloneză”, a declarat Simina Manea, director executiv al AJTS, conform unui comunicat de presă emis de CJ Sibiu.

Foto: CJ Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus