Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Trei jucatori au debutat ȋn tricoul "lupilor negri" ȋn partida cu FC Botosani

Gaz Metan Mediaș a obținut un rezultat de egalitate, scor 1-1, pe teren propriu, cu FC Botoșani. Rezultat care o ajută prea puțin ȋn cursa pentru evitarea retrogradării, ȋnsă fiecare punct strâns va fi decisiv la finalul sezonului.

Ȋn confruntarea de sâmbătă, trei jucători dintre cei noi veniți la echipă, ȋn această iarnă, au debutat ȋn tricoul "lupilor negri". Doi dintre aceștia au fost folosiți de către antrenorul Gazului, Dan Matei, pe toată durata ȋntâlnirii. Vorbim despre Octavian Abrudan, care a făcut pereche ȋn centrul apărării cu Sergiu Muth, și despre argentinianul Julian Velasquez. Jucător de 24 de ani ce a evoluat pe poziția de fundaș stânga, unde a avut misiunea de a bloca șarjele ofensive ale mjlocașului lui FC Botoșani Martinus Quenten.

Ȋn repriza a doua, ȋn minutul 69, și-a făcut debutul și Godfred Bekoe, după ce l-a ȋnlocuit pe Iulia Cristea. Ȋn cele 21 de minute petrecute pe gazon, ghanezul a trecut pe lângă șansa de face 2-0, la capătul unei centrări a lui Alexandru Curtean. Busculat de un adversar, Godfred a trecut pe lângă mine.

Alți doi jucători transferați de Gaz Metan Mediaș ȋnaintea returului au fost prezenți pe banca de rezerve: portarul Ciprian Botoșer și fundașul Bogdan Vișa.

Elton Lexandro de Oliveira și Alexandru Muntean, ceilalți jucători transferați ȋn iarnă, nu au fost incluși ȋn lotul de 18 jucători.

Ȋn etapa următoare, Gaz Metan Mediaș se va deplasa la Iași pentru duelul cu CSMS Iași, una dintre contracandidatele Gazului la evitarea retrogradării.

Foto: pagina de Facebook Gaz Metan Mediaș

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus