Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Expozitie Fred Nuss: Sibiul in alb si negru

Calendarul de expoziţii pe 2015 începe la Muzeul ASTRA cu o expoziţie de fotografie semnată Fred Nuss.

,,Sibiul în alb şi negru. Fred Nuss”, din titlu ne dăm seama că avem de-a face cu Sibiul imortalizat în nonculori şi apoi transpus în artă de îndrăgitul fotograf sibian Fred Nuss. Fred Nuss este un adevărat profesionist care a fost constant alături de Muzeul ASTRA şi de sibieni în ultimii 50 de ani. Din expoziţie fac parte în jur de 100 de fotografii care reliefează Sibiul anilor `60-`70 , cu tot cu atmosfera specifică acelor vremuri”, spun reprezentanţii muzeului.

Pentru că foarte multe elemente prezente în fotografii nu mai pot fi admirate în prezent, expoziţia este una captivantă şi plină de surprize.

,,Toate fotografiile din expoziţie au intrat în patrimoniul Muzeului ASTRA în anul 1998, acestea fiind donate. În primul rând, ele au o mare valoare artistică, dar sunt şi fotografii document. Ne dăm seama de acest lucru după ce observăm, spre exemplu, modificările din punct de vedere arhitectural pe care le-a suferit Sibiul de-a lungul timpului. Suntem bucuroşi că avem la Muzeul ASTRA o astfel de expoziţie de care publicul se va bucura în mod sigur”, a declarat Ciprian Ştefan, managerul general al C.N.M. ASTRA.

Vernisajul expoziţiei de fotografii va avea loc vineri, 27 februarie, de ora 17:00, la Muzeul ASTRA (casa Hermes, Sala Studio), Piaţa Mică, nr. 11. Ilustratele în alb negru, marca Fred Nuss, vor fi expuse la Muzeul ASTRA până în 31 mai 2015.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus