Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Feeric Fashion Days, partenerul New York Fashion Week

Cel mai important festival de modă din estul Europei, Feeric Fashion Days, a încheiat un parteneriat cu FTL Moda, una dintre cele mai importante case de producție în cadrul New York Fashion Week.

Prin încheierea acestui parteneriat, Feeric Fashion Days devine un important punct de selecție pentru designerii ce urmează să participe la săptămâna modei din New York. În baza parteneriatului, jurnaliști, designeri, producători, modele, buyeri de modă vor participa în vară la festivalul de la Sibiu. Rozalia Bot este primul designer care face pasul spre New York Fashion Week prin intermediul festivalului de la Sibiu. Rozalia și-a prezentat deja noua colecție pentru sezonul toamnă/iarnă 2015, în 15 februarie, la Lincoln Center, în cadrul prestigiosului eveniment. „Pentru Feeric Fashion Days este cel mai important pas făcut până acum. Este o recunoaștere internațională la cel mai înalt nivel a calității producției realizată de echipa noastră la Sibiu și, de curând și la Alba Iulia”, spune Mitichi, producătorul Feeric Fashion Days.

Prezent la Milano pentru săptămâna modei, festivalul de la Sibiu și-a extins legăturile și în moda italiană. Haute Future Fashion Academy, deținătoarea licenței de studiu haute couture în Milano, a găzduit o prezentare a Feeric Fashion Days în fața viitorilor absolvenți, cei mai buni dintre ei urmând să își prezinte colecțiile de absolvire în fața publicului din Sibiu și Alba Iulia în vara acestui an.

„A fost o surpriză plăcută să descopăr că moda nu are graniță. Am discutat cu studenți din toate colțurile lumii despre oportunitatea de a-și porni cariera în cadrul unei săptămâni de modă iar Alba Iulia și Sibiul li s-au părut extrem de atractive. Au apreciat nespus ineditul și creativitatea prezentărilor individuale la Feeric Fashion Days. Iar pe mulți dintre ei îi vom vedea la vară în România”, mai spune Mitichi.

Feeric Fashion Days a fost parte din prezentarea realizată de FTL Moda și designerii Antonio Urzi și Hendrik Vermeulen în cadrul Milano Fashion Week. Antonio Urzi este designerul casei Versace ce crează costumele de scenă pentru artiști internaționali precum Lady Gaga, Beyonce și Madonna. O bună parte din aceste costumații le vom vedea în această vară la Feeric Fashion Days.

Festivalul Feeric Fashion Days va avea loc în acest an între 3 și 12 iulie la Alba Iulia și Sibiu. Peste 50 de designeri și peste 100 de personalități ale lumii modei, din 20 de țări, vor oferi recunoaștere internațională celui mai important eveniment de modă din Europa de Est.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

Botezatu

Acum 7 ani

De unde dracu ați mai scos asta: cel mai important festival din estul Europei? Mitichi ăla-i un papagal pitic frustrat. Libidoșenia îi transpiră în toți porii...
Raspunde

mama zina

Acum 7 ani

mitichi a mancat prea multa carne de porc, saracu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus