Joi,
01.12.2022
Light Intensity Drizzle
Acum
3°C

340 de posturi vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi aşteaptă pe cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă să treacă pe la sediul de pe strada Morilor, pentru a consulta oferta angajatorilor sibieni, care cuprinde 340 de posturi vacante.

Posturile sunt disponibil în Sibiu (205), Mediaş (111), Agnita (18), Avrig (5) şi Cisnădie (1).

„Din totalul locurilor de muncă, 41 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator baze de date, agent transporturi externe, analist financiar, consilier administraţie publică, contabil şef, inginer automatist, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer mecanic, inginer textile pielărie, manager proiect, medic specialist, programator, proiectant inginer mecanic, specialist îmbunătăţire procese. Restul de 299 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus