Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
6°C

De la MMA, la K1. “Spartanul" Izidor, “Dacul Gerula" si Andrei Vasinca se bat pe reguli de K1, la Cluj-Napoca

Luptătorii de la Kudokai Sibiu, “Spartanul” Izidor Bunea, “Dacul Gerula” Ioan Vrânceanu şi Andrei Vasinca lasă Artele Marţiale Mixte şi se bat pe reguli de K-1 la gala Ultimate Fighting Tournament, de la Cluj-Napoca.

Izidor Bunea îl va înfrunta pe Ilie Brâncu (Hercules Gym Timişoara), Ioan Vrânceanu se va bate cu Ovidiu Șimon (Kyo Gym Satu Mare), în timp ce adversarul lui Andrei Vasinca este încă necunoscut. Sibianul trebuia să se lupte cu Bogdan Cătăune (Metalbox Arad), însă, în urmă cu câteva ore, Bogdan şi-a anunţat retragerea din cauza unei accidentări, iar acum organizatorii caută înlocuitor.

Este un meci pe care-l aştept, sunt nerăbdător să lupt pe reguli de K1. De adversar nu ştiu prea multe, doar că e mai înalt, dar promit să-l fac KO. Pentru mine nu e dificilă trecerea de la meciurile de MMA la cele de K1, pentru că eu provin din kickboxing şi mă simt mai în elementul meu aici. E partea mea de bază. Mă simt foarte bine pregătit fizic şi psihic, ca la fiecare partidă, şi sunt foarte nerăbdător să înceapă lupta”, a declarat Izidor Bunea, pentru Turnul Sfatului.

 “Sportivii sunt acum la un nivel de formă fizică mediu. Vrânceanu este la al doilea meci în kickboxing şi are un adversar mult mai experimentat decât el. Pentru Izidor nu ne facem griji. În timp ce adversarul lui Andrei, acum câteva ore, şi-a anunţat retragerea din cauza unei accidentări. Sperăm să îi găsim un înlocuitor”, susţine Adrian Mihai, antrenorul sportivilor.

Ultimele partide pe reguli de K1 ale luptătorilor antrenaţi de către Adrian Mihai au avut loc anul trecut, în luna noiembrie, la gala “Noaptea Cătanelor Negre”, de la Năsăud. Izidor l-a trimis pe năsăudeanul Mihai Drăgan în lumea viselor, chiar la el acasă, după ce i-a administrat o lovitură devastatoare în repriza a doua, care l-a ameţit timp de câteva secunde.  Andrei Vasinca a pierdut la puncte cu Flavius Poruţiu (MMA Transilvania), în timp ce ce Ioan Vrânceanu a fost învins prin KO de către Andrei Pisari (Tengu Cluj).

Anul acesta, sportivii de la Kudokai Sibiu au evoluat doar în meciuri de MMA, la gala RXF Fight Night 16 de la Braşov (16 februarie).

Gala Ultimate Fighting Tournament, de la Cluj-Napoca, va avea loc pe 21 martie, începând cu ora 19:00, iar cântarul oficial fiind programat vineri, 20 martie, începând cu ora 19:00, la Iulius Mall.

La eveniment vor participa cei mai buni luptatori de MMA şi Kickbox din Cluj-Napoca: Mariş Ciprian, Dorin Stan, Flavius Poruţiu, Stanislav Grosu, Livius Băcilă, Bogdan Nuţ, Adrian Neag şi Andrei Pisari. Pe lângă sportivii clujeni şi cei de la Kudokai, vor fi prezenţi câţiva dintre cei mai buni şi mediatizaţi sportivi români din ţară, dar şi din străinătate.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

eu

Acum 6 ani

Sa-i vedem pe baieti....la Cluj....oricum finalul il stim de pe acuma☺☺☺☺
Raspunde

Liliu

Acum 6 ani

Am cunoscut cativa asa-zisi sportivi din\'astia de \"contact\", de aici din Sibiu(Taekwondo, K1, Kickboxing)... toti erau cumva neterminati, aveau o naivitate gen imaturitate, aveau ei sau persoane din familia lor, usoare probleme psihice. Vorbind cu ei, apoi cunoscandu-i mai bine, pareau oameni neterminati, li s-a oprit dezvoltarea psihica undeva la varsta de 15-16 ani.
Raspunde

un cititor

Acum 6 ani

@Liliu - cand vrei sa scrii un text care sa para \"inteligent\", nu mai repeta cuvintele. Gaseste sinonime ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus