Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

O sibianca a castigat premiul pentru cel mai bun asistent social al anului 2014. "Multumesc, Sibiu!"

Diana Loredana Botea a urcat ieri seară pe scena Ateneului Român din București, în prezența maestrului Gheorghe Zamfir și a prezentatorei TV Andreea Marin, și sub presiunea emoțiilor a rostit: Mulțumesc, Sibiu!

Diana Loredana Botea a câștigat ieri premiul pentru cel mai bun asistent social al anului 2014, în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială. ”Acest premiu reprezintă o recunoaștere a muncii mele adunată la un loc. Am avut ceva emoții când am urcat pe scenă, mi s-a spus să zic un scurt discurs și n-am prea știu ce să spun, am zis doar ”Mulțumesc, Sibiu!”, a declarat pentru Turnul Sfatului Loredana Botea.

Loredana este președintele Asociației Spitalului de Psihiatrie ”Dr. Gh. Preda” Sibiu și asistent principal la spitalul cu același nume. În paralel face voluntariat și manageriază mai multe proiecte pentru copiii și adulții din județul Sibiu care suferă de probleme psihice.

”Anul trecut am fost finalistă în cadrul aceleiași gale iar anul acesta am avut curajul și ambiția de a participa din nou. Proiectele pe care le-am desfășurat anul trecut m-au ajutat foarte mult în obținerea acestui premiu și au ajutat mulți copii și adulți cu probleme din județul Sibiu”, a mai declarat Loredana Botea.

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Marius

Acum 9 ani

Felicitari Loredana!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus