Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Incep alegerile in PSD. De jos in sus

PSD va începe organizarea alegerilor în comune, orașe, municipii, iar la final se vor desfășura alegerile pentru conducerea județeană. Anunțul a fost făcut de președintele interimar al PSD Sibiu, Adrian Besoiu. ”Vom convoca un Birou Politic Permanent pentru a face un program al alegerilor. În urma Consiliului Național de la București s-a stabilit să se organizeze alegeri în toate organizațiile, principiul fiind de la mic, la mare, de la nivelul comunelor, până la județ. S-a modificat în statut și limita de vârstă, acum orice membru de partid cu o vechime de minim trei luni poate candida la orice funcție internă”, a declarat Adrian Besoiu. 
Consiliul Național al PSD a decis vineri, în unanimitate, să organizeze congresul partidului pentru alegerea conducerii în luna noiembrie a acestui an, transmite Agerpres. Într-o rezolutie adoptată vineri care conține principii de integritate, s-a decis ca membrii de partid care fac parte din Guvern sau din conducerea Parlamentului își vor pierde funcția dacă sunt urmăriți penal în dosare de coruptie.
Totodată, membrii de partid trimiși în judecată în cazuri de corupție își pierd funcția din care au fost numiți cu sprijinul PSD și sunt suspendați din funcția politică în care au fost aleși.
Potrivit documentului, membrii de partid condamnați în prima instanță pentru fapte de corupșie își pierd automat funcția din partid și sunt suspendați din calitatea de membru de partid. Cei condamnați definitiv pentru fapte de corupție își pierd calitatea de membru al PSD.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Beti

Acum 9 ani

Si tu unde vei candida? La sectia pacanele de la Bulevard si pe Razvanel il lasi la partid, cred ca este mai bine asa. Mult noroc la 62 de ani
Raspunde

adiarc

Acum 9 ani

Fara oamenii noi , viitorul nu suna deloc bine.Oamenii au arătat clar ce vor...si in nici un caz nu mai vor dinozauri ca Besoiu , care își răstoarnă chiar si proprii colegi din funcție , in mod abuziv
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Iuliane , ejti labagiu fara scapare
Raspunde

horica de la ani

Acum 9 ani

ba aia cu cei corupti un pas in spate este tare hazlie ,ca s-a gasiti unu ne-corupt ytrbuie s-a asteptati ca actuali bebelusi s-a devina adulti si s-a nu provina din familile a fostilor toasii ,adica strabunici ,bunici ,actuali parintii ,la voi unde pui ,mina doare ,voi de cind va-ti nascut aveti lipici la sifonat bani si nepotisme ,s-a gatat cu prosteala boborului ,4 ani voi si 4 noi ,a-ti impartit tara in doua voi putini si destepti si noi multi si tulumaci
Raspunde

socialistul

Acum 9 ani

Pe cand un partid de stanga in Sibiu. Oamenii au nevoie de un astfel de partid in care adevaratele reforme sa fie facute in interesul celor saraci si multi. PSD s-a dovedit, inca odata, ca nu-i partid de stanga.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

@socialist utopic, lasă că v-ajunge ăsta pe care îl aveți deja.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus