Marţi,
27.09.2022
Parțial Noros
Acum
12°C

Nationala Romaniei de minifotbal, cu doi sibieni ȋn teren, s-a calificat ȋn sferturile Mondialului

Naționala României de minifotbal, cu sibienii Mircea Popa și Gabriel Tănase ȋn teren, s-a calificat ȋn sferturile Campionatului Mondial de minifotbal din SUA, după ce a trecut, azi-noapte, de naționala Germaniei, scor 7-2.

România a terminat pe locul secund ȋn grupa din care a făcut parte, cu două victorii (21-0 cu India și 7-2 cu Germania) și o ȋnfrângere ȋn fața Mexicului, scor 3-7.

Naționala va evolua în sferturile de finală joi seară sau vineri dimineață. Programul sferturilor de finală urmând să fie definitivat după consumarea tuturor jocurilor din faza grupelor.

”Tricolorii” s-au adaptat cu succes noului regulament de joc propus cu ocazia acestei prime ediții a Campionatului Mondial, diferit față de cel din minifotbalul european. Noutatea ar fi acceptarea mantinelei ca parte a suprafeței de teren, cât și durata întâlnirilor, de 4 reprize a câte 15 minute.

Mircea Popa (26 de ani) evoluează la Juventus Sibiu (minifotbal), ȋn timp ce Gabriel Tănase (33 de ani) activează la echipa Marcă Ȋnregistrată Sibiu (minifotbal). Ȋn această iarnă, cei doi au fost ȋnregimentați și ȋn echipa de liga a IV-a din județul Alba, Euro Şpring.

Foto: www.recentnews.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Nik

Acum 7 ani

Bine ba carnat , bravo Tase !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus