Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Sa stingem lumina impreuna - gesturile mici fac diferenta!

Asociaţia ECO4EST, alături de sibieni, marchează și în acest an „Ora pământului” sau „Earth Hour”, în localul La Arhive, unde trupa Tagma din Sibiu scoate instrumentele din priză şi susţine un concert acustic la lumina lumânărilor în vederea conştientizării sibienilor asupra importanţei protecţiei naturii.

“Ne propunem să evidențiem cât de important este pentru membrii comunităților locale să înțeleagă și să aplice principiile de bază ale dezvoltării durabile, în ideea unei coexistențe armonioase între aceștia și natură”, spun reprezentanţii ECO4EST.

Earth Hour a fost organizat pentru prima dată de către WWF-Australia în Sydney, pe 31 martie 2007. Peste 2.2 milioane de oameni și 2.000 de sedii de companii din Sydney au stins luminile pentru o oră în acea seară, ca semn al conștientizării problemei schimbărilor climatice. Implicarea oamenilor de pe tot globul a făcut în doar câțiva ani ca Earth Hour să devină cel mai mare eveniment de mediu din istorie. La ediția din 2014, peste 7.000 de oraşe din peste 162 de țări au stins lumina de Earth Hour.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 martie, de la ora 20:30.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 452

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus