Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Peste 430 de posturi la dispozitia sibienilor care cauta un loc de munca

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi aşteaptă pe cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă la sediul agenţiei de pe strada Morilor, pentru a consulta oferta angajatorilor din judeţ, care cuprinde 431 de posturi vacante.

Cele mai multe se găsesc în Sibiu (289), Mediaş (134), Agnita (7) şi Avrig (1).

„Din totalul locurilor de muncă, 56 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator baze de date, administrator de reţea de calculatoare, agent transporturi externe, analist financiar, consilier juridic, consilier administraţie publică, controlor tezaur, inginer automatist, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer mecanic, inginer textile pielărie, manager proiect, programator, proiectant inginer mecanic, specialist îmbunătăţire procese. Restul de 375 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare”, spune Dana radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

EU

Acum 9 ani

LA UN ORAS CA SIBIUL, care a dat un PRESEDINTE , numarul locurilor d emunca oferite este o RUSINE.
Raspunde

eliza

Acum 9 ani

Adu-ți aminte că toți cei care reușesc în viață au început prost și trec prin multe greutăți înainte de a reuși. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la *** elizalungu2009***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus