Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Adrian Besoiu: Iliesiu nu s-a inscris in PSD Sibiu

Președintele interimar al PSD Sibiu, Adrian Besoiu, a declarat pentru Turnul Sfatului că senatorul Sorin Ilieșiu nu s-a înscris în PSD Sibiu.
 
”Nu s-a înscris la noi, probabil că domnul Ilieșiu dacă s-a înscris în PSD, a făcut-o într-una din organizațiile din București”, a declarat șeful organizației județene. Întrebat dacă va fi primit pentru a candida pentru o nouă funcție de senator, Besiu spune că decizia va aparține organizației atunci când se va pune problema. ”Dacă va candida sau nu în Sibiu va decide organizația, vom vedea. Eu nu mă pot pronunța acum, vedem cine va fi președinte”, a mai spus Besoiu.. 
 
Senatorul Sorin Ilieșiu a anunțat săptămâna trecută că s-a înscris în PSD. ”Colaborarea mea în cadrul USL cu PSD-Sibiu a fost excelentă. Ţin să subliniez faptul că scorul de aproape 58% pe care l-am obţinut la Sibiu la ultimele alegeri parlamentare, a fost în primul rând meritul colegilor din PSD-Sibiu şi PC-Sibiu. În mod incredibil, eu am avut acces în sediile PNL-Sibiu abia după ce am câştigat alegerile - o veritabilă performanţă în materie de campanie electorală. Acum, după ce am devenit membru PSD, e de la sine înţeles faptul că voi colabora cu PSD-Sibiu mult mai mult decât până acum. Sper să mai candidez pentru un nou mandat. (...) Aş candida din nou la Sibiu, pentru că sunt foarte ataşat de spiritul sibian, mai ales din perspectivă naţională şi culturală. Dar conducerea PSD va decide”, a declarat Ilieșiu în cadrul unui interviu acordat Turnul Sfatului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

@@@

Acum 8 ani

Ce-a imbatranit si ce s-a smochinit besoiu! Si ce fecior frumos a fost! Batranetea nu iarta pe nimeni! Ce ziceti dna S. de la Protectia Copilului?
Raspunde

intrebare

Acum 8 ani

Cum mai stam cu introducerea Sibiului in patrimoniul mondial UNESCO si cite case din zona istorica sau renovat datorita acestui fapt, tema de campanie a d-lui iliesiu.
Raspunde

eu sb

Acum 8 ani

Daca creatura asta de Iliesiu vine in Sibiu ca sef de partid , eu emigrez in Somalia... Este o insulta si o jignire pentru noi sibienii , indiferent de obtiunile politice , daca Iliesiu mai vine in Sibiu.
Raspunde

@3

Acum 8 ani

Ai dreptate! Cu ce am gresit noi, sibienii, ca sa ni se impuna de la \"centru\" personaje care n-au nicio legatura cu Sibiul, ci numai dorinta de a fi alesi si de a se imbogati pe seama electoratului naiv! Sa mai terminam cu figuri precum dna Turcan, dl. Iliesiu si altii ca ei... Vivat Ardealul!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus