Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Ȋnceput de turneu final ratat. Voleibalistele sibiene au suferit o corectie ȋn primul meci

Echipa de cadeți feminin de la CSŞ Sibiu a ȋnceput cu stângul turneul final de la Slatina, aflat ȋn desfășurare până pe 26 aprilie. Ajunse ȋn finală după patru ani de secetă, talentatele voleibaliste au capotat, ieri, ȋn primul meci al competiției. Acestea au suferit o ȋnfrângere greu de digerat ȋn fața celor de la CS Bravol Brașov, scor 0-3.

Corecția drastică suferită a fost una cel puțin surprinzătoare la prima vedere, dacă luăm ȋn calcul modul ȋn care fiecare echipă a acces ȋn finala de la Slatina. Dacă CSŞ Sibiu s-a calificat ȋn faza finală din postura de câștigătoare a turneului semifinal disputat la Timișoara, CS Bravol Brașov a ajuns la turneul final după ce a ȋncheiat pe locul secund competiția semifinală pe care a susținut -o la București, ȋn Giulești.

Sibiencele fac parte din prima grupă din cele două ale turneului de la Slatina, alături de formațiile CSŞ Bacău, CS Bravol Brașov și vicecampioana ultimelor două sezoane, CS Dinamo Romprest București.

Ȋn cel de-al doilea meci al seriei din care face parte Sibiul, meciul dintre CS Dinamo Romprest București și CSŞ Bacău nu a furnizat o surpriză, terminându-se cu un rezultat așteptat. Vicecampioana en-titre și-a respectat blazonul și a ȋncheiat repede conturile cu formația băcăuană, scor 3-0.

CSŞ Sibiu pare că ȋi mai rămâne doar varianta poziției secunde, menită să o propulseze ȋn semifinale, ȋnsă acolo, cel mai probabil, va ȋntâlni cel mai puternic adversar: campioana ultimelor trei ediții, CSU Medicina CNUE Tȋrgu Mureș, care a făcut spectacol, ȋn prima partidă, ȋntr-un derby local cu CSŞ Tȋrgu Mureș, scor 3-0.

Următorul meci al voleibalistelor din Sibiu este programat astăzi, ȋncepând cu ora 12:00, ȋmpotriva vicecampioanei ȋn exercițiu, CS Dinamo Romprest București.

Ultima partidă din faza grupelor a celor de la CSŞ Sibiu va avea loc mâine, ȋncepând cu ora 12:00, ȋmpotriva voleibalistelor de la CSŞ Bacău.

Lotul CSŞ Sibiu este alcătuit din următoarele voleibaliste: Cosmina Obreja (căpitan), Cristina Păduraru, Ştefania Bărbat, Teodora Dragotă, Camelia Cotîrlea, Tania Miklos, Irina Antonescu, Silvana Antonescu, Iulia Borbel, Adriana Cucu şi Cristina Şchiopu (mezina echipei, e doar în clasa a VII-a).

 

Foto: www.frvolei.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus