Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

De 1 mai, sibienii pedaleaza. 18 kilometri de adrenalina si distractie

Asociaţia Clubul Sportiv Pro Cycling organizează, pe 1 mai, cea de-a treia ediţie a concursului de biciclete “Criteriul Primăverii”. Împătimiţii mersului pe două roţi vor trebui să parcurgă un traseu de 18 kilometri.

Gândit ca o competiţie de masă, ediţia de anul trecut a adunat 300 de participanţi, iar la această ediţie organizatorii speră la un număr mai mare.

Doritorii au două posibilităţi pentru a se înscrie în competiţie: on-line, pe site-ul www.bikeromania.ro, şi în ziua concursului, la Sala “Transilvania”, între orele 8 – 9.30.

Participanţii la competiţie se vor reuni în parcarea de la Sala “Transilvania”, pe 1 mai, de unde se va da startul festiv. De acolo vor porni, însoţiţi de un echipaj de poliţie,  pe str. Octaviabn Goga – Bahluiului – Calea Dumbrăvii – Hotel Hilton.

Startul va avea loc la ora 10.30, din faţă de la Hotel Hilton. De acolo, plutonul se va deplasa către Răşinari, pe drumul judeţean DJ 106 A, până în zona podului peste pârâul Şteaza, unde virează spre mănăstirea Răşinari. Aici va fi organizat un punct de alimentare cu apă. Traseul va continua spre Poplaca, de unde se va veni spre Sibiu, pe drumul judeţean DJ 106 R, către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean. Fiecare participant la această competiţie va primi din partea organizatorilor o diplomă de participare şi un tricou.

Festivitatea de premiere se va desfăşura începând cu ora 12.30, în faţa Sălii “Transilvania”.

Există trei categorii de participare: 14 – 18 ani, considerată vârstă şcolară; 18 – 35 de ani şi peste 35 de ani, atât feminin, cât şi masculin. Primii trei clasaţi vor primi o cupă, o diplomă, şi un tricou distinct de câştigător. Ceilalţi participanţii la competiţie,  care vor fi prezenţi la premiere, vor putea beneficia de 10 tricouri de calitate, prin tragere la sorţi.

Circulaţia va fi întrerupă între orele 10.30 – 11.00, pe tronsonul Hotel Hilton – DJ 106 A, până la podul peste pârâul Şteaza, circulaţia va fi oprită.

Iar între orele 10.45 – 12.00, pe tronsonul Calea Poplăcii, din dreptul străzii Ludoş, – pe DJ 106 R, până la Poplaca, în intersecţia unde este şcoala şi monumentul eroilor, circulaţia rutieră va fi, de asemenea, interzisă.

Evenimentul este cofinanţat cu suma de 11.000 lei din bugetul Consiliului Judeţean Sibiu.

FOTO

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

4 comentarii

x

Acum 8 ani

iar se supara cocalarii ca de 1 mai nu se pot deplasa spre curmatura fix la ora 10:30
Raspunde

student valcean cu buletin de sibiu

Acum 8 ani

opriti circulatia ca platiti impozite la bicicleta
Raspunde

@student

Acum 8 ani

Ce ai zice tu, domnisorule, cu buzunarul gros, sa-ti tunezi toba de esapament, redirectionand-o pe bancheta din spate?!
Raspunde

x

Acum 8 ani

Oltene, hai mars inapoi la civilizatia din valcea, noi nu te vrem. Tu esti imigrant aici, tu sa te adaptezi dupa noi, nu invers.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus