Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

I.S.U. Sibiu recruteaza candidati

Tinerii care au absolvit o instituţie de învăţământ care formează cadre militare în beneficiul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă sunt aşteptaţi să se înscrie la concursurile de admitere.

Înscrierile se fac de către structura de resurse umane, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru al Judeţului Sibiu”, astfel:

- până la data de 29 mai 2015, pentru instituţiile de învăţământ superior ale Ministerului Afacerilor Interne şi instituţii de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale;

- până la data de 7 august 2015, pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

Candidaţii pot opta pentru una sau mai multe instituţii de învăţământ superior sau şcoli postliceale, în măsura în care graficele/calendarele concursurilor de admitere realizate de către instituţiile organizatoare permit participarea la probele de concurs.

Informaţii suplimentare puteţi obţine la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu, Strada Vasile Cârlova, nr. 16-22; telefon: 0269-21.12.12; fax: 0269-21.19.28, precum şi pe site-ul instituţiei noastre, la adresa www.isusibiu.ro.

Foto: realitateadorohoiana.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus