Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Casting la Teatrul Gong. Se cauta cinci actori

Teatrul Gong Sibiu organizează casting pentru spectacolul „Alice în Ţara Minunilor” în regia lui Eugen Jebeleanu.

„Căutăm cinci actori cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani pentru a fi parte din echipa noastră. Dacă ești implicat, ai inițiativă, disponibilitate și multă imaginație s-ar putea să fii eroul nostru! Aptitudinile muzicale sau de mânuire păpuși constituie avantaj”, spun reprezentanţii Teatrului Gong.

Înscrierile pentru casting se fac prin email la adresa [email protected]. Vor fi luate în considerare doar acele mesaje însoțite de un CV, o scrisoare de intenție și o galerie foto cu trei fotografii reprezentative.

CV-urile se pot depune până cel mai târziu pe data de 10 mai 2015. Premiera spectacolului va avea loc la finalul lunii septembrie, iar prima repetiție va avea loc în 17 august 2015. Audiția va avea loc la sediul Teatrului Gong Sibiu în perioada 12-13 mai 2015.

Candidații sunt rugați să pregătească un monolog pe tema copilăriei, precum și un monolog care le va fi comunicat ulterior prin email, după acceptarea CV-urilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus