Vineri,
02.12.2022
Parțial Noros
Acum
2°C

Calatorie in Europa prin intermediul unei expozitii

Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu le propune sibienilor o călătorie în imagini prin Europa. Astfel, în perioada 6-16 mai 2015 va avea loc expoziţia de artă fotografică denumită generic “Europa la picior”, care „deschide calea spre o lume dinamică, prezentând în imagini valori europene ale trecutului şi prezentului - peisaje şi imagini urbane realizate în stil clasic sau impresionist”.

„În anul european pentru dezvoltare artişti fotografi din opt ţări - Luxemburg, Turcia, Germania, Austria, Anglia, Italia, Portugalia şi România, prieteni ai Fotoclubului Orizont, încearcă să transmită prin fotografii un mesaj pozitiv asupra vieţii, să promoveze solidaritatea şi responsabilitatea comună a lumii noastre, a demnităţii noastre, a viitorului nostru”, spun organizatorii.

Vernisajul expoziţiei va avea loc miercuri, 6 mai, de la ora 12:00 în foaierul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu. Manifestarea este organizată de Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu, Fotoclubul Orizont şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu sub patronajul Ministerului Tineretului şi Sportului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus