Miercuri,
02.12.2020
Ceata
Acum
-6°C

Calatorie in Europa prin intermediul unei expozitii

06 Mai 2015 08:48

Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu le propune sibienilor o călătorie în imagini prin Europa. Astfel, în perioada 6-16 mai 2015 va avea loc expoziţia de artă fotografică denumită generic “Europa la picior”, care „deschide calea spre o lume dinamică, prezentând în imagini valori europene ale trecutului şi prezentului - peisaje şi imagini urbane realizate în stil clasic sau impresionist”.

„În anul european pentru dezvoltare artişti fotografi din opt ţări - Luxemburg, Turcia, Germania, Austria, Anglia, Italia, Portugalia şi România, prieteni ai Fotoclubului Orizont, încearcă să transmită prin fotografii un mesaj pozitiv asupra vieţii, să promoveze solidaritatea şi responsabilitatea comună a lumii noastre, a demnităţii noastre, a viitorului nostru”, spun organizatorii.

Vernisajul expoziţiei va avea loc miercuri, 6 mai, de la ora 12:00 în foaierul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu. Manifestarea este organizată de Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu, Fotoclubul Orizont şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu sub patronajul Ministerului Tineretului şi Sportului.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus