Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
6°C

Cauti un loc de munca? Alege dintre cele peste 320 de posturi disponibile

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi aşteaptă pe cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, să treacă pe la sediul agenţiei de pe strada Morilor, pentru a consulta oferta angajatorilor, care cuprinde 326 de posturi vacante. Cele mai multe se găsesc în Sibiu (262), Mediaş (43), Cisnădie (9), Agnita (7), Avrig (4) şi Dumbrăveni (1).

„Din totalul locurilor de muncă, 49 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare - analist ajutor, consilier administraţie publică, consilier juridic, contabil şef, director societate comercială, farmacist, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer mecanic, inginer textile pielărie, inginer silvic, inspector resurse umane, logistician, manager, manager proiect, medic medicină generală, prezentator radio, proiectant inginer mecanic, redactor, reprezentant comercial, secretară, şef formaţie industria confecţiilor de îmbrăcăminte, traducător. Restul de 277 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt la AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

job

Acum 7 ani

O mare parte din cele 262 locuri de munca din Sibiu se datoreaza infiintarii noului cinema MULTIPLEXXX la iesirea din Sibiu pe dreapta cum te duci
Raspunde

LAURA

Acum 7 ani

Când ajungi să recunoşti în tine însuţi omul care eşti cu adevărat, îţi dai seama şi că \"mediul\" nu te va mai condiţiona niciodată, ba, dimpotrivă, că tu vei fi de acum înainte cel care va determina ce se întâmplă în jurul tău. Nici măcar nu e nevoie să părăseşti locul unde te afli, fiindcă forţa care s-a deşteptat în tine şi care se degajă din tine va transforma totul în preajma ta, astfel încât vei crea condiţii noi în contextul vechi. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, *** la *** luaracenter yahoo.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus