Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
-2°C

Trotuarele de pe cinci strazi incep a fi reparate

Din joia acestei săptămâni încep lucrările de reparare a trotuarelor din oraș, anunță reprezentanții administrației locale. Pentru început, reparațiile vor fi efectuate pe cinci străzi și bulevarde, mai arată sursa amintită. ”Primele străzi incluse în acest program sunt şoseaua Alba Iulia, Ştrandului, Calea Dumbrăvii, bulevardul Mihai Viteazu, Târgu Fânului”, se arată într-un comunicat al Primăriei.
În continuare se lucrează și la repararea gropilor apărute în carosabil. ”Pe Calea Cisnădiei, constructorul continuă pe cheltuiala proprie remedierile defectelor apărute în stratul asfaltic pe tronsonul dintre strada Arieşului şi Siretului. Şi pe bulevardul Corneliu Coposu, în zona podului Gării, se lucrează la remedierea defectelor apărute în asfalt în urma amenajării unei noi conducte de canalizare. Pentru repararea gropilor apărute în carosabil se va lucra de joi, 7 mai pe strada Viitorului, pe tronsonul dintre strada Târgu Fânului şi podul de cale ferată”, se mai arată în comunicatul citat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Andrei

Acum 7 ani

Frumos, reparati asfaltul pentru masini pe strada Viitorului, pe tronsonul dintre strada Târgu Fânului şi podul de cale ferată, iar in anul 2015 pe acest tronson cheie nici macar nu exista un trotuar, de parca ne-am nascut toti in masini. Bine ca a-ti facut si mai faceti blocuri in Resita, iar oamenii nu au cum ajunge in centru pe jos. In plus, spatiul public adiacent unde era fosta cale ferata industriala a fabricii Independenta, unde se putea amenaja trotuar sau pista de biciclete, sau chiar lati drumul si asa ingust, a fost vandut barosanului lacom care a cumparat terenul fostului Amilon. Rusine Johannis, rusine Fodor, ca pe-acolo treci zilnic. Mai mult, acest tronson nu a fost curatat de praf, nisip, pamant de catre autoritati din anul 2000, adica de 15 ani, cand am reclamat la primarie, printr-o pila. Sa traiti..., in bezna!
Raspunde

LAURA

Acum 7 ani

Când ajungi să recunoşti în tine însuţi omul care eşti cu adevărat, îţi dai seama şi că \"mediul\" nu te va mai condiţiona niciodată, ba, dimpotrivă, că tu vei fi de acum înainte cel care va determina ce se întâmplă în jurul tău. Nici măcar nu e nevoie să părăseşti locul unde te afli, fiindcă forţa care s-a deşteptat în tine şi care se degajă din tine va transforma totul în preajma ta, astfel încât vei crea condiţii noi în contextul vechi. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, *** la *** luaracenter***
Raspunde

terente

Acum 7 ani

acolo pe str viitorului unde a fost calea ferata si in prelungirea pina la indepedenta pe fostu tirg al finului se poate largi strada la 4 benzi si scoassa circulatia de pe sta abatorului ,cu trecere prin fostu abator si amylon cu un pod rutier in paralel cu cel feroviar facute ambele maluri a cibinului cu sens unic cum este de la podu maria tereza ,nu de alta dar sta de mult balariile la fostele fabrici ,amylon si abator si ruina libertatea acolo faceti un parc pina se apuca cineva de o investitie ca sta ternu liber si de parcuri ducem lipsa ,deschisa str ocnei cum a fost pina in 1965 cu trecere pentru multi turisti straini spre castelu maria tereza [LIA],si serpanta de pe zidu exterior al cladiri demolat ca arata urit tare scos in relief zidurile castelului ,numai urititi un patrimoniu istoric ,comunisti au uritit intentionat acest edificiu facind din fosta scoala 14 ,scoala de soferi in bataie de joc de istoria sibilui medieval ,trezitiva
Raspunde

Relu

Acum 7 ani

Pa str.Ariesului toate trotuarele sunt praf, si pe partea cu case si pe partea cu blocuri. Efectiv nu ne putem plimba copii cu carucioarele!
Raspunde

Mircea

Acum 7 ani

E bine ca aveti trotuare! Pe Gazelei nici nu s-a auzit de asa ceva. Simplu, ca sa nu aiba ce repara!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus