Duminică,
18.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Muzeul Astra deschide un cinema temporar in Dumbrava Sibiului

Complexul Național Muzeal Astra a anunțat deschiderea unui mic cinema în Dumbrava Sibiului, cu ocazia Nopții Muzeelor. Evenimentul va avea loc în data de 16 mai, între orele 19:00 – 22:00, în incinta Şcolii din Ticera.

”Decorul este unul deosebit: rechizite vechi , mobilier din lemn şi manuale de acum 100 de ani. Startul va fi dat de filmul „Rudăria”(Studiourile ASTRA Film), proiectat între orele 19:00 – 20:00. Urmează „Drumul unei biserici” (Studiourile ASTRA Film) între orele 20:00-21:00 şi ,,Cetăţi fortificate”(Asociaţia Mioritics), între 21:00 şi 22:00”, au transmis reprezentanții CNM Astra.

Școala din Ticera este o şcoală din lemn descoperită într-un sat părăsit din Munţii Apuseni, judeţul Hunedoara şi reamenajată în spațiul numit Etno Tehno Parc din Muzeul ASTRA.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

xyz

Acum 5 ani

Pfff...inca nu a comentat \"desteptul\" ala cu multiplexul lui? Bai multiplex, daca din intamplare citesti acest comentariu, afla ca prima data trebuie sa renunti la slapi si sa-ti scoti pamantul dintre degetele de la picioare, ca sa fi primit in orice cinematograf :P .
Raspunde

@@@

Acum 5 ani

Puteam sa jur ca era aici ala cu multisexu\' :))) Poate a gasit vreun multisex intre timp si e ocupat :)))
Raspunde

calin

Acum 5 ani

am venit aici pentru comentariul cu multiplex... am fost dezamagit
Raspunde

@1,2,3

Acum 5 ani

Pai nu are cum sa comenteze ca deja sta la intrare in Muzeu....bouuuuu
Raspunde

moromete

Acum 5 ani

Am fost auziti, in sfarsit vom avea un multiplex de lemn pt o zi!
Raspunde

capi

Acum 5 ani

Primul pas spre un multiplex e un cinema satesc!!!
Raspunde

rosu

Acum 5 ani

O sa mearga duba cu megafonul prin oras sa faca reclama la film. Traditia trebe pastrata, mai ales ca vorbim de muzeul traditiilor. sau poate gasesc vreunul care mai stie sa bata doba.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus