Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Cate Blanchett recunoaste ca a avut multe aventuri cu femei

Actriţa australiană Cate Blanchett, care va fi prezentă în acest an la Festivalul de Film de la Cannes cu lungmetrajul "Carol", ce prezintă povestea unei iubiri lesbiene, a dezvăluit într-un interviu recent faptul că a avut numeroase aventuri cu femei, informează RTL, citat de Mediafax.

De obicei extrem de discretă în privinţa vieţii sale private, vedeta australiană a făcut o declaraţie surprinzătoare, dezvăluind că a avut aventuri homosexuale. Cu câteva zile înainte de a participa la campania de promovare a filmului "Carol", care va fi proiectat la cea de-a 68-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, care se va deschide miercuri, 13 mai, actriţa Cate Blanchett a acordat un interviu revistei Variety.

Întrebată de jurnaliştii americani dacă rolul din "Carol" a reprezentat pentru ea prima provocare de acest gen, prin prisma unei relaţii lesbiene, Cate Blanchett a răspuns printr-o întrebare maliţioasă: "Pe ecran sau în viaţa reală?".

"Aţi avut relaţii cu femei în trecut?", a întrebat-o jurnalistul care a realizat interviul pentru Variety.

"Da, de multe ori", a răspuns vedeta australiană, fără să ofere alte detalii, precizând doar că aceste aspecte ţin de viaţa ei privată.

De două ori premiată cu Oscar pentru rolurile din filmele "Aviatorul/ The Aviator", de Martin Scorsese, şi "Blue Jasmine", de Woody Allen, actriţa Cate Blanchett va fi prezentă la Cannes pentru a promova filmul "Carol". Acest lungmetraj regizat de Todd Haynes, după controversatul roman "The Price of Salt" scris în 1952 de Patricia Highsmith, prezintă povestea de iubire dintre o tânără angajată (Rooney Mara) dintr-un mare magazin din Manhattan şi o clientă bogată (Cate Blanchett), în anii '50. Inclus în competiţia oficială de la Cannes, acest film va fi proiectat duminică, 17 mai.

Actriţa australiană a mai fost recompensată cu numeroase alte distincţii internaţionale, printre care două premii din partea Screen Actors Guild, două Globuri de Aur şi două BAFTA, precum şi trofeul pentru interpretare la cea de-a 64-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia. Printre rolurile sale notabile se numără cele din filmele "Elizabeth", "Jurnalul unui scandal/ Notes on a Scandal", "Babel" şi "Strania poveste a lui Benjamin Button/ The Curious Case of Benjamin Button", dar şi cel al reginei elfilor Galadriel din trilogiile "Stăpânul inelelor" şi "Hobbitul/ The Hobbit".

Actriţa australiană Cate Blanchett, în vârstă de 45 de ani, este căsătorită din 1997 cu scenaristul şi regizorul de teatru Andrew Upton. Cei doi artişti au împreună trei fii biologici - Dashiell, în vârstă de 13 ani, Roman, care are 10 ani, şi Ignatius, în vârstă de 6 ani - şi au adoptat o fetiţă, Edith Vivian Patricia, în martie 2015.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus