Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Alexandru Opreanu - sibianul care a inceput sa danseze la Palatul Copiilor si acum evolueaza pe platourile televiziunilor si in strainatate

Alexandru Opreanu - sibianul care a inceput sa danseze la Palatul Copiilor si acum evolueaza pe platourile televiziunilor si in strainatate

Sibianul Alexandru Opreanu are 25 de ani şi dansează din clasa a I-a, când a fost cooptat într-un cerc de dansuri populare. De acolo a continuat la Palatul Copiilor din Sibiu, iar zece ani mai târziu tânărul a ajuns să danseze la show-uri din România, festivaluri din toată lumea şi chiar să participe la un curs de dans în Londra, susţinut de cei mai apreciaţi coregrafi din lume.

„Eu dansez de mulţi ani, iar de o perioadă bună de timp am o foarte bună colaborarea cu Alya. Cu Alya am participat la multe show-uri, am fost invitaţi la emisiuni, pot spune ca avem un proiect de succes, dovedit de faptul că piesa ”Miami” interpretată de ea a fost foarte bine primită de public. Acum avem mai multe proiecte în lucru şi în curând o să venim în faţa publicului cu piese noi şi dans de cea mai înaltă calitate. Ideea e că oriunde aş dansa, fie că sunt evenimente pentru cauze caritabile, show-uri sau în sala de antrenamente, plăcerea şi satisfacţia mea sunt la fel de mari”, povesteşte Alex.

Alex spune că faptul că a dansat în emisiuni ca Neatza cu Răzvan şi Dani, Star Matinal, Show Păcătos sau că a fost invitat la Gala Ok Magazine, Etiquette Magazine şi Hollywood Glamour nu l-au făcut decât să îşi dorească să danseze şi mai mult, căci „este un sentiment minunat să vezi oamenii la sfârşit că te aplaudă cu zâmbetul pe buze”.

Alex a dansat şi în străinătate pentru opt luni, în München, Viena şi Londra.

„M-am dus la Londra la un casting pentru un curs. Am reuşit să trec de casting şi am rămas în Londra şi am făcut cursul de dans care era susţinut de cei mai apreciaţi coregrafi din lume. Trebuie să recunosc că e cu totul altceva să dansezi în afară. Este foarte tentant să te gândeşti să rămâi acolo, dar deocamdată nu m-am decis în această privinţă. Însă oamenii din alte ţări au un respect deosebit pentru munca noastră, pentru ceea ce facem noi. Aici nu e aşa”, mai spune Alex.

Alex povesteşte că nu ar renunţa la dans pentru nicio altă carieră, căci în viaţă cel mai important e „să te duci cu plăcere la muncă, indiferent care e acea muncă”.

Despre viitor are doar gânduri care sunt rostite cu zâmbetul pe buze: să nu uite niciodată de unde a plecat şi peste câţiva ani, când poate vârsta nu îi va mai permite să danseze cu aceeaşi intensitate, să aibă strânşi suficienţi bani pentru a-şi deschide o şcoală de dans în care să-i înveţe pe alţii să danseze şi „să se bucure de viaţă în fiecare zi în care aleg să facă ceea ce le place”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

dw

Acum 8 ani

Palatul pionierilor
Raspunde

...

Acum 8 ani

\"clasa a I-a\"? nu cumva clasa I? cum ai trecut la romana fa dorino?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus