Luni,
05.12.2022
Parțial Noros
Acum
0°C

Calea Gusteritei se mai inchide pe 200 de metri

Din prima zi a săptămânii viitoare, Calea Gușteriței va fi închisă și pe tronsonul cuprins între străzile Johann Sebastian Bach și Alecu Russo, pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare și modernizare. Strada va rămâne închisă până la finele acestui an, când este programată finalizarea lucrărilor.
”Constructorul va avea grijă să lase liberă atât intersecția Căii Gușteriței cu strada. J. S. Bach, cât și intersecția cu strada Ana Ipătescu (aflată aproximativ vizavi de Alecu Russo – n.r.) pentru ca șoferii să poată trece dinspre cartierul Lazaret spre cartierul Gușterița și invers. Ca rută ocolitoare se pot utiliza și strada Gării și strada Moara de Scoarță. Până în prezent constructorul a lucrat pe tronsonul dintre strada Ana Ipătescu și strada Abrud, unde lucrările la rețelele de utilități și săpătura generală au fost realizate”, se arată într-un comunicat emis de Primăria Sibiu.
Contractul de reabilitare al străzii are o valoare de 6,5 milioane de lei cu tot cu TVA, constructori fiind asocierea Geiger Transilvania - SC Construcţii SA - SC Universal Business SA.

Foto: Primăria municipiului Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus