Joi,
28.03.2024
Ploi Scurte
Acum
11°C

Si-a luat masina, chiar daca nu avea carnet. A facut-o praf

Un tânăr de 20 de ani și-a cumpărat mașină, cu toate că nu a avut niciodată permis de conducere, nici măcar pentru moped.

Tânărul și-a luat un BMW, dar l-a distrus ieri după-amiază, când s-a urcat băut la volan, cu gând să dea o tură prin comună. Șoferul de ocazie, din Porumbacu de Sus, a condus până în Porumbacu de Jos, dar nu a putut ține direcția mașinii într-o curbă ușoară la dreapta și a intrat într-un gard de beton de pe partea dreaptă a sensului de mers. De acolo, a fost proiectat într-un stâlp de electricitate și în zidul casei din apropiere. Spre norocul său, a suferit răni ușoare, fără a necesita internarea.

Polițiștii, chemați la locul accidentului de localnicii care s-au văzut cu pagube ale proprietăților din cauza șoferului, au constatat că tânărul s-a urcat la volan fără să aibă carnet. “Verificările efectuate de polițiști au concluzionat că bărbatul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest a prezentat un rezultat de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat”, explică Elena Welter, agent în cadrul IPJ Sibiu.

Tânărul se mai afla în mașină cu un prieten, dar acesta nu a fost rănit în urma accidentului. Chiar și așa, șoferul este cercetat acum pentru trei infracțiuni. “Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă (n.r. – a propriei persoane), conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului”, mai spun reprezentanții IPJ.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Elena Welter

Vizualizari: 614

Comentarii

3 comentarii

XBitza

Acum 8 ani

***www.4tuning.ro/bloguri/ganduri-octanice/2015/05/21/sindromul-bmw-in-romania-cum-te-transforma-masina-in-ucigas/
Raspunde

gogu

Acum 8 ani

\"Spre norocul său, a suferit răni ușoare\"si spre ghinionul nostru, nu a MURIT!!!
Raspunde

mircea

Acum 8 ani

...spre ghinionul nostru nu a murit nici el, nici cel care se mai afla in masina....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus