Sâmbătă,
25.09.2021
Acum
0°C

VIDEO - Un sibian va calatori gratis in lume

Costin Marian, fotograf freelancer din Mediaș, a câștigat un concurs organizat de compania de turism Paravion și în următoarele patru luni va călători gratuit în lume.

Concursul a presupus realizarea unui videoclip de călătorie, din cei peste 300 de concurenți Costin fiind selectat pentru un clip original în care prezintă Iordania.

„Am aflat de acest concurs în urma clipului de prezentare postat pe canalul de Youtube al Paravion.ro. A fost singura reclamă pe care nu am evitat-o, pentru că suna mult prea bine: “Heei, sunt Mihai Dobrovolschi şi vreau să-ţi povestesc despre cel mai cool job al verii!” M-am pus pe treabă şi se pare că l-am obţinut. Visul meu este să călătoresc foarte mult şi, într-un final, să lucrez ca fotograf colaborator pentru National Geographic. Consider acest job un prim pas către visul meu şi țin să le mulţumesc celor de la Paravion.ro pentru oportunitatea oferită”, a declarat Costin, citat de blogul oficial al companiei care a organizat concursul.

Costin urmează să pleceîn aventură chiar săptămâna aceasta, când va zbura pentru o săptămână în Antalya şi va continua din avion în avion în Zakynthos, Rhodos, Kos, Bodrum, Creta, Cipru, Palma de Mallorca, Tenerife, Egipt, Dubai şi alte destinaţii populare Paravion.ro.

“Primul şi cel mai important criteriu bifat de Costin a fost respectarea cerinţelor impuse de regulament. Jurizarea a fost foarte dificilă deoarece toţi finaliştii ne-au impresionat peste măsură, au poveşti foarte speciale fiecare dintre ei. Costin ne-a demonstrat că deţine abilităţi remarcabile de fotografie, video şi montaj, a construit o poveste coerentă, este sociabil, entuziast, muncitor, şi, având deja la activ multe călătorii, ne-a convins că se va descurca în mulţimea de destinaţii în care îl vom trimite”, declară Remus Vişan, Managing Director Paravion.ro.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

dorina

Acum 6 ani

Aveţi potenţialul necesar pentru a face ceva special, chiar extraordinar, cu viaţa voastră – ceva ce nimeni altcineva nu poate să facă. Asta scrie celebrul *** în cartea ”Succesul în viață”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, *** la *** adriana.jurj***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus