Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

VIDEO - "Satul de demult" in regia lui Dumitru Budrala disponibil online

Filmul ”Satul de demult” în regia lui Dumitru Budrala este disponibil online, integral și gratuit, cu subtitrare în 6 limbi: engleză, franceză, germană, maghiară, italiană și spaniolă.

La scurt timp după lansare, Satul de demult a câștigat premii internaționale la festivaluri de prestigiu și a fost proiectat simultan în 203 de locații din Italia, prilej pentru 20.000 de români care trăiesc departe de casă de a se racorda la valorile autentice românești datorită unei realizări cinematografice de excepție.

Filmul este disponibil și pe DVD și poate fi achiziționat de la casieria Muzeului Astra din Piața Mică, nr. 11.

Satul de demult este un film în afara tiparelor obișnuite despre viața din satul de odinioară și despre un muzeu extraordinar care, așa cum se spune în ghidurile turistice, merită un detur. Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului reproduce satul tradițional deslușind tainele vieții de odinioară: de ce își împleteau fetele cununi în zilele de Sânziene?; ce înseamnă „ropotinul țestelor”?; cât de complicat este un război de țesut?

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Marina

Acum 8 ani

Vă puteţi transforma viaţa în ceva frumos – o experienţă de libertate, bucurie, sănătate, fericire şi prosperitate – doar dorind asta şi, în acelaşi timp, refuzând să acceptaţi şi să întreţineţi, în acelaşi timp, orice gânduri contradictorii. Totul depinde de voi. Asta scrie celebrul *** în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time într- un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Detalii la ***: marina.300.info***
Raspunde

titu ena

Acum 8 ani

am vazut filmul si mi se pare foarte interesant , dar nu am vazut nimic din zona valcii si asta pentru ca apar destule imagini care sugereaza ca pot sa fie din zona , afanata . cine are urechi de auzit sa auda
Raspunde

chiriac rulz

Acum 8 ani

chiriac rulz pe realitatea tv. satul de demult tine de trecut, chiriac de viitor!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus