Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Directorul general al Bosch: Colaboram cu universitatea din Sibiu. Avem nevoie de forta de munca calificata

Conducerea companiei Robert Bosch SRL, reprezentantul grupului Bosch pe piaţa din România, spune că nu mai poate avea loc o extindere a companiei fără dezvoltarea forței de muncă calificată în domeniu.

„Pentru a investi în continuare în România avem nevoie de forţă de muncă calificată, drept urmare colaborăm cu universităţile din Sibiu, Cluj şi Bucureşti. De asemenea colaborăm cu trei şcoli profesionale cu sistem în mod dual, întâlnit şi în Germania, Austria şi Elveţia. Tinerii sunt formaţi prin practică în Timişoara, Sibiu, Cluj, Blaj şi Braşov“, a spus Mihai Boldijar, directorul general al Robert Bosch SRL, citat de Ziarul Financiar.

Compania din România a grupului Bosch rulează afaceri de peste 200 milioane de euro şi are peste 2.700 de angajaţi în toată țara.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Român

Acum 8 ani

Luați toți copiii deștepți din România, formați pe banii României și duceți-i la voi, în Occident. Pe țigani trimiteți-i înapoi în România și dați ordin guvernanților de la București să îi integreze și să-i țină cu bani fără muncă (ajutoare sociale și alocații mărite pentru copii).
Raspunde

dana

Acum 8 ani

Lucreaza cu noi!! Lucrezi pe computer,lucrezi de acasa. contact: diamonded11***
Raspunde

io

Acum 8 ani

E timpul ca presedintele sa faca primul pas in binele tarii,nu in binele lui personal. Opriti furtul de inteligenta din Romania!
Raspunde

bulgar

Acum 8 ani

bai daca ai vostri patri -hoti nu creaza alternativa si locuri de munca se duce tineretu ,voi astia de va dati romani ,a-ti devalizat tara si a-ti transformato in feude ,propi ,decit aici si umilti ,mai bine la aia in occident ,ne tot dam cu caramida in piept ca suntem cei mai tare din parcare ,ba chioscutrile de diplme au scos numai maculatura si benefici profesorilor de la marile ,fabrici [universitati ] ,cluj,bucuresti ,etc ,ba scoli profesionale de meseri nu gargara si diplome fara acoperirire ,cum a fost la sibiu ,sasi au facut scoli de meseri nu de clantai si infatuati ,de acea arata sibiu cum arata dupa 1000 de ani de existenta ,faceti voi masini s-a nu mai vina nemti ,francezi ,etc s-a ne dea de lucru ,s-a le dam noi de lucru lor ,bai patriotismu mai trece si prin stomac ,nu toti beneficiem de servici la stat dejeaba ,acolo este cu circuit inchis ,precis si tu esti unu de ala de nu sti cum se transpira pentru bani ,te duci la sfirsit de luna si semnezi statu de plata in rest povesti si trai pe vatrai
Raspunde

Prostanu de BONDREA

Acum 8 ani

Asta tre dat jos, ca-i prostan ca un zimbru. Nu are nimic pe plan stiintific, E RECTORU clasat pe ultimu loc din tara!!! In plus, bou e bun numa de showuri ieftine in piata mare sau aiurea, prezentari, urlete... Hai sa gasim dracu un RECTOR adevarat, sa nu ne fie rusine cu el!
Raspunde

@5

Acum 8 ani

Ai și ceva propuneri??? Așteptăm cu interes.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus