Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Ca-n filme. O masina a sarit peste giratoriu si s-a infipt intr-un TIR | Foto

Un șofer băut a ratat, azi-noapte, intrarea într-un giratoriu de pe DN1 și a intrat în linie dreaptă. Impactul a fost puternic, iar mașina a sărit în aer, după care a aterizat pe prelata unui TIR care circula în același sens, spre Vâlcea. Acesta poate să fi fost norocul șoferului, pentru că prelata a atenuat mult impactul.

Accidentul s-a petrecut pe DN1, în apropiere de Veștem, la sensul giratoriu de la Caucho. Șoferul, în vârstă de 37 de ani, din Șelimbăr, era conștient la venirea echipajelor de Poliție. Agenții au putut chiar să îl testeze cu aparatul eitlotest, iar rezultatul a arătat o alcoolemie de 0,83.

TIR-ul pe care a aterizat șoferul era încărcat cu diverse mărfuri, spre norocul conducătorului auto, pentru că impactul mașinii cu asfaltul, după săritura de câțiva metri în aer, ar fi fost, probabil, devastator.

Șoferul a fost transportat la spital, însă este acum cercetat pentru conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală. În plus, va trebui să suporte și daunele cauzate TIR-ului.

Foto: Google Street View
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1513

Comentarii

9 comentarii

Cornel

Acum 8 ani

Fara victime? Slabut. Poate data viitoare. Daca se poate si nevinovati.
Raspunde

adriana

Acum 8 ani

Cel mai dificil obstacol pe care trebuie sa-l depasiti este inertia,tendinta de a aluneca inapoi in zona de confort si de a pierde impulsul spre progres Asta scrie celebrul BRIAN TRACY in cartea \"Succesul in viata\" Cautam urgent colaboratori part-time,care vor sa castige bani in timpul liber,intr-un proiect unic la nivel mondial.*** de comision. Pentru mai multe detalii trimitrti mesaj PROIECT la ***: adinac077***
Raspunde

Oare...

Acum 8 ani

... era valcean mutat la Selimbar la \"vila\"? Cota 1.01
Raspunde

@.@

Acum 8 ani

Fabulos cum s-a infipt :))) A avut zile, nu gluma !
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Ce fotograf prost, toate pozele sunt din acelaşi unghi.
Raspunde

croko

Acum 8 ani

ATENTIE ploua cu Mitici !!!
Raspunde

sibianul

Acum 8 ani

asa se intampla cand ai masinuta si nu stii sa o tii pe drum...de-a dreptul penibil ! Inconstienta la volan creeaza in continuare victime nevinovate la noi in judet...daca deja de cativa ani Sibiul da procente ingrijoratoare datorita alcoolului si a vitezei excesive nimeni nu Prea intervine cu folos ! O sa ajungem in curand sa fim parodia nationala.
Raspunde

mItIcul

Acum 8 ani

@croko: mitic din Shellenberg...
Raspunde

ghita

Acum 8 ani

ciobanu cand isi ia masina bea ceva si se suie la volan sa faca o ghidusie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus