Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
0°C

AJOFM anunta: din iunie somajul va fi distribuit pe Cardul Prepaid

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă împreună cu SC Soft Business Union SRL derulează, începând 6 iunie, proiectul “Acțiunea: Prepaid! - Soluție de reformare și modernizare a serviciilor SPO prin implementarea unui sistem modern de plată a indemnizației de șomaj” cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN.

„Prin noul instrument de plată a indemnizației de șomaj - Cardul Prepaid - ANOFM își consolidează capacitatea administrativă proprie, ce contribuie la dezvoltarea şi implementarea acțiunilor inovative în sprijinul modernizării SPO și creșterea vizibilității și accesibilității serviciilor oferite”, spun repezentanţii AJOFM Sibiu.

Unul dintre avantajele sistemului informatic pentru Cardul Prepaid constă în faptul că utilizatorul de card nu va mai trebui să interacționeze cu banca emiţătoare de carduri, tot suportul tehnologic va fi oferit prin unitățile teritoriale, acest fapt aduce valoare adăugată atât personalului SPO cât și solicitantului. De asemenea, va fi furnizată consultanță acelor SPO unde există sincope în furnizarea acestui tip de service și vor fi disponibile servicii Help Desk 24 de ore/zi.

“Acțiunea: Prepaid! - Soluție de reformare și modernizare a serviciilor SPO prin implementarea unui sistem modern de plată a indemnizației de șomaj” introduce un nou instrument de plată care să asigure creșterea calității Serviciului Public de Ocupare pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă și anume Cardul Prepaid astfel încât să se minimizeze orice posibilitate de fraudare.

Foto: streetnews.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus