Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Cheile Nerei Mountainbike Race: destinat tuturor biciclistilor amatori din tara si din strainatate

Asociaţia Sportivă "Cheile Nerei” organizează la Sasca Română, în data de 20 iunie 2015, ediția a doua a evenimentului Cheile Nerei Mountainbike Race. Este vorba despre un concurs de biciclete bazat exclusiv pe voluntariat, cu un caracter caritabil. 

Evenimentul se află la cea de-a doua ediție și se adreseaza tuturor bicicliștilor amatori din țară și din străinătate. Înscrierile se fac online pe http://www.sascabike.ro sau la fața locului. Categoriile de concurs sunt: 14-17 ani, 18-29 ani, 30-39 ani și peste 40 ani, masculin și feminin. Vor fi acordate premii pentru primele 3 locuri câștigătoare de la fiecare categorie in valoare totală de peste 10.000 RON.

Intreg profitul generat va fi donat sub formă de aparatură medicală către Spitalul Louis Țurcanu, cel mai important spital pentu copii din vestul țării. "Se dorește ca în urma concursului să strângem aproximativ 15.000 lei pentru achiziționarea și donarea către spital a 3 injectomate extrem de  necesare în acest moment. Această achiziţie face parte din proiectul ”Ei Merită Ajutor”, desfăşurat de Clubul Kiwanis Timisoara, proiect prin care s-a donat aparatura medicală de peste 20.000 EUR până în prezent.

Programul evenimentului este următorul:

8:00 – 10:00 – înscrieri pe terenul de fotbal din localitatea Sasca Română

10:30 - 10:45 – Start cursă (traseu Race – 38KM | traseu Elite – 65KM)

11:00 – 12:00 – Proba cu obstacole pe bicicleta pentru copii

17:30 – 23:00 – premiere, concerte MOFO si Box Office Band

Sponsorul principal al evenimentului este Linde Gaz. Kiwanis Timișoara este o filială a Kiwanis International, o organizație a cărei misiune este de a sprijini copiii - “serving the children of the word” (să servim copiii lumii) - care sunt viitorul omenirii. În Europa, Kiwanis strânge şi distribuie aproape 10 milioane de euro şi peste un milion de ore de voluntariat în folosul copiilor. Kiwanis Timișoara a înființat în anul 2012 Proiectul de Modernizare a secției de Terapie Intensivă și UPU din cadrul spitalului Louis Țurcanu, iar echipamentele donate până în prezent sunt în valoare de 20.000 EUR.

 

FOTO

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus