Joi,
01.12.2022
Innorat
Acum
2°C

Peste 460 de locuri de munca vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi aşteaptă pe sibienii, care vor să se angajeze, să treacă pe la sediul agenţiei din strada Morilor, pentru a consulta oferta angajatorilor din judeţ, care cuprinde 467 de posturi.

Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (301), Mediaş (1135), Agnita (18) şi Avrig (13).

„Din totalul locurilor de muncă, 60 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare - analist calitate, admistrator baze de date, analist financiar, asistent manager, consilier juridic, director vânzări, director instituţie publică, educatoare, inginer electronist transporturi, telecomunicaţii, inginer mecanică fină, inginer mecanic, inginer textile pielărie, inginer producţie, manager proiect, programator, proiectant inginer mecanic, redactor,referent, secretara, şef secţie. Restul de 407 posturi sunt pentru persoane fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus