Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Muzeul Brukenthal a primit Certificatul de Excelenta al TripAdvisor Travellers Award 2015

Muzeului Național Brukenthal i-a fost acordat Certificatul de Excelență al TripAdvisor Travellers Award 2015.

“Muzeului Național Brukenthal este una dintre destinațiile de excelență din România, din Europa și din lume, această calitate fiind recunoscută prin acordarea Certificatului de Excelență al TripAdvisor Travellers Award 2015. Distincția a fost decernată în premieră instituției noastre pe baza recenziilor și aprecierilor exprimate de vizitatori pe cel mai mare site de călătorii din lume, http://www.tripadvisor.com/”, spun reprezentanţii muzeului.

În argumentul său, Marc Charron, președintele TripAdvisor for Business, scrie: „Cum găsesc turiștii cele mai bune destinații din lume? Vor căuta Certificatul de Excelență – un premiu prestigios ce poate fi câștigat doar prin consecvența recenziilor laudative ce au fost publicate pe cel mai mare site de călătorie din lume referitor la instituția dumneavoastră. De cinci ani, TripAdvisor a acordat acest premiu în beneficiul turiștilor de pe întregul glob. Astăzi, fie că vă aflați la primul premiu sau la al cincilea, sperăm că sunteți mândri să vedeți Muzeul Național Brukenthal recunoscut de vizitatori ca fiind unul dintre cele mai bune din aria sa de activitate”.

În selectarea câștigătorilor Certificatului de Excelență, TripAdvisor folosește un algoritm care ia în calcul calitatea, cantitatea și actualitatea recenziilor, precum și clasarea în indexul de popularitate de pe website. Pe TripAdvisor, Muzeul Național Brukenthal a primit recenzii de la 111 călători, 58 dintre ei oferind calificativul Excelent, iar 40 – Foarte bine.

În comentarii recente postate pe website, vizitatorii apreciază Muzeul Național Brukenthal astfel: "Esențial în Sibiu! Dacă nu vizitezi această galerie, ai pierdut șansa să vezi un loc uimitor. O colecție fantastică de artă românească și europeană. Nu o ratați!“ – vizitator din Marea Britanie; “Iubitorii de artă vor fi încântanți! Muzeul ese plin de tablouri prețioase, din cele mai diverse. Este o încântare să vizitezi fiecare încăpere din acest minunat muzeu“ – Alina M, Cluj-Napoca;  Inspirator…. Este localizat într-o frumoasă clădire veche în inima Sibiului și etalează o colecție uimitoare de artă europeană și românească. Prietena mea a fost mișcată până la lacrimi când a văzut tablouri pe care le știa doar din cărți. Experiența a fost memorabilă și s-a încheiat cu o plimbare în curțile interioare – Tim W, SUA.

În anul 2008, Muzeul de Istorie Casa Altemberg din cadrul Muzeului Brukenthal a primit badge-ul rated on tripadvisor.

TripAdvisor este cel mai mare site de călătorii din lume cu peste 340 milioane de vizitatori unici pe lună, mai mult de 225 milioane de recenzii care acoperă 4,9 milioane destinații turistice, restaurante și spații de cazare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus