Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
17°C

VIDEO | Izidor Bunea si Ioan Vranceanu au facut spectacol la RXF 18 Cluj-Napoca. Victorii ȋnainte de limita

Sportivii de la Kudokai Sibiu au avut o prestație fără cusur ȋn gala de MMA RXF 18 Cluj-Napoca de aseară. Atât "Spartanul" Izidor Bunea, cât și "Dacul Gerula" Ioan Vrânceanu i-au făcut pe spectatorii prezenți ȋn Sala Polivalentă din Cluj-Napoca să izbucnească ȋn urale. Cei doi nu au mai așteptat decizia arbitrilor și s-au impus ȋnainte de finalul celor trei reprize.

Izidor Bunea susținea, pentru Turnul Sfatului, ȋnainte de gală, că se află mai dornic de luptă ca niciodată, după pregătirea intensă din Germania, iar atitudinea despre care vorbea s-a văzut ȋncă din debutul meciului. "Spartanul" nu a stat la discuții cu Daniel Alexandru, legitimat la clubul Scorpions Iași, și l-a ȋnvins  ȋncă din prima repriză prin TKO, ȋntr-o confruntare la categoria 84 kg. Mai jos puteți vedea video cu meciul:

 

 

De partea cealaltă, Ioan Vrânceanu l-a trimis pe Bogdan Nuț (Centrul Tengu Cluj) ȋn lumea viselor, ȋn repriza a treia, după ce ȋn primele două reprize "Dacul" și-a dominat copios oponentul. Lupta a avut loc la categoria 65 de kilograme.

Antrenorul sportivilor, Adrian Mihai, este mai mult decât mulțumit de prestația elevilor săi și crede că noile condiții de antrenament de la Kudokai Sibiu au avut o pondere ridicată ȋn succesul sportivilor.

"Sportivii Kudokai Sibiu au demonstrat valoarea acestui club. Dacă în ultimele zece luni am avut probleme cu spațiul de antrenament, de data aceasta noile condiții de la Kudokai și RActiv Sport au contribuit semnificativ la performanța sportivilor. Pe lângă noua sală de antrenament la nivel profesionist, colaborarea directă cu Harry Jimboworkers a adus o valoare adăugată acestui club. Pe această cale doresc să îi mulțumesc amicului meu Harry Jimboworkers", a scris Adrian Mihai, antrenorul sportivilor, pe pagina sa de Facebook.

Foto: rxf.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

smecherul

Acum 7 ani

Izodor dupa cum am mai spus slab ,meci de palmares pentru ca era sifonat,dar in schimb felicitari Vrinceanu meci frumos .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus