Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
2°C

O noua editie MTB XC Challenge: "Dorim sa transformam Sibiul intr-un oras al miscarii"

Iubitorii sportului pe două roți au ocazia de a participa la o nouă ediție a concursului de mountain bike, MTBXC Challenge, eveniment ce va avea loc duminică, 28 iunie 2015. Cea de-a treia ediție, organizată de Tură ȋn Natură și CAB Sport, se va desfășura ȋn Parcul Sub Arini și va avea un traseu offroad, de aproximativ 5 km. Competiția este ȋmpărțită pe trei categorii de vârstă:

 

-          Copii sub 14 ani  - fete şi băieţi (1 tura)

-          Tineri 14-18 ani - fete şi băieţi (3 ture)

-          Adulti peste 18 ani – femei şi bărbaţi (3 ture)

 

Concursul, organizat în colaborare cu Asociaţia Tură în Natură, are un caracter de dificultate ușoară ca nivel, dar conține elemente care necesită câteva abilități tehnice: urcări şi coborâri repetate, traversarea unor zone înguste, trecerea prin iarbă, pe poteci şi printre copaci, respectiv traversarea unor obstacole naturale.

 "Sportul sibian este în plină ascensiune şi ne dorim să transformăm Sibiul într-un oraş al mişcării, un oraş Bike-Friendly, un oraş  al competiţiilor inedite de ciclism. În calitate de coordonator al evenimentului MTBXC Challenge, sunt mândru că putem dezvolta noi alternative de a face sport şi că putem oferi oamenilor posibilitatea de a face mişcare în aer liber într-un cadru organizat.”, a declarat Răzvan Morariu, din partea Tură în Natură.

Startul competiţiei se va da duminică, 28 iunie, din faţa Stadionului Municipal din Parcul Sub Arini, în jurul orei 10:00. Cei care doresc, se pot înscrie la competiţie fie online pe site-ul www.acceptaprovocarea.com, fie la faţa locului, duminică, 28 iunie, începând cu ora 9:00. Nu se percepe taxă de înscriere, iar primii 150 de participanţi vor primi medalii din partea organizatorilor, iar ocupanţii locurilor 1, 2 şi 3 la cele 6 categorii de concurs, vor primi cupe personalizate.

Competiţia se alătură Festivalului „Sibiu, Oraş Bike Friendly”, eveniment dedicat ciclismului desfăşurat în perioada 26 -28 iunie în diverse locaţii din Sibiu.

Detalii despre traseu şi înscrieri la MTBXC Challenge găsiţi pe www.acceptaprovocarea.com şi pe pagina de Facebook www.facebook.com/SibiuChallenge.ro.

Foto: www.acceptaprovocarea.com

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus