Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Spune-ne unde ai fost în concediu, ca să-ți spunem unde mergi în vacanță

Spune-ne unde ai fost în concediu, ca să-ți spunem unde mergi în vacanță

Cititorii Turnul Sfatului pot câștiga în fiecare săptămână un voucher de cumpărători de 200 de lei la magazinul Decathlon. Nu trebuie decât să postați o fotografie din concediu pe pagina www.turnulsfatului.ro/concurs și să vă rugați prietenii să o voteze. În fiecare săptămână se va premia cea mai votată fotografie.  La final, în iarnă, din cele mai votate zece fotografii, trei vor fi desemnate câștigătoare. Marele premiu este o vacanță de iarnă în valoare de 1.000 de euro, premiul doi – un voucher în valoare de 1.500 de lei, iar premiul trei – un voucher în valoare de 500 de lei.

E simplu: dă like paginii de Facebook a ziarului Turnul Sfatului și îndeamnă cât mai mulți prieteni să o voteze în fiecare zi.

Primul câștigător al concursului va fi anunțat vineri, la ora 15.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

adrian

Acum 7 ani

În această vară am fost împreună cu familia la mare în stațiunea Saturn...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus