Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Târg de joburi la Sibiu: Mercedes-Benz, Dedeman, Marquardt fac angajări

Târg de joburi la Sibiu: Mercedes-Benz, Dedeman, Marquardt fac angajări

Peste 30 de firme din Sibiu, dar și din județele Brașov și Alba, oferă sute de locuri de muncă în cadrul Târgului de joburi FORMing, care se va defășura în 3 septembrie la Sibiu.

Printre firmele participante se numără Star Transmission (firmă care produce componente auto pentru Mercedes-Benz), Dedeman, Ibis, Flaro, Adecco, Faurecia, Bliss SRL, Manpower, Ascent Sibiu, Simea Sibiu, Euro Triade, Marquardt, My Troy și Ropardo.

Șomerii de scurtă și lungă durată, tinerii absolvenți și persoanele inactive sunt așteptate la Târgul de joburi FORMing, care va avea loc la Redal Expo, evenimentul fiind organizat de reprezentanții Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

”Târgul se adresează atât celor interesați de un serviciu, cât și companiilor aflate în căutare de personal, companii pentru care participarea la târg este gratuită. Pentru că vrem ca de la târg un număr cât mai mare de participanți să plece mulțumiți că au găsit posturi disponibile în funcție de pregătirea și experiența pe care o au, dar și cât mai multe firme care să reușească să găsescă un număr cât mai mare de candidați pentru posturile disponibile oferite, încercăm să oferim un spațu de dialog cât mai profesionist și adecvat, în cadrul căruia vizitatorii și intervievatorii pot avea discuții, pot servi o cafea, pot complete aplicații de angajare online”, spun organizatorii.

Participarea este gratuită, atât pentru firmele interesate, cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Scopul acestui târg este de a facilita legătura între persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și companiile care au în plan recrutarea de personal, în prezent sau în perioada imediat următoare.

Companiile interesate de participarea la acest târg pot folosi drept date de contact numărul de telefon 0742381305 și adresa de e-mail dori.nitu (at) yahoo.com, pentru a stabili detaliile participării.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus