Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Înfrângere cu “cântec” la Cugir. Neguţ şi-a spart capul şi a înjurat centralul: Măgura a jucat o oră cu om în minus

Înfrângere cu “cântec” la Cugir. Neguţ şi-a spart capul şi a înjurat centralul: Măgura a jucat o oră cu om în minus

Echipa de fotbal CS Măgura Cisnădie a disputat, astăzi, primul meci în deplasare din actuala stagiune de Liga a III-a.

Băieţii lui Ioan Luca au suferit o înfrângere pe terenul echipei Metalurgistul Cugir (judeţul Alba), scor 0-2, după ce în prima etapă din eşalonul terţ au făcut 0-0, acasă, contra celor de la Millenium Giarmata. Metalurgistul Cugir este una din principalele pretendente la promovarea în Liga a II-a, după ce a încheiat ultimele două sezoane pe podiumul eşalonului terţ.

Soarta meciului de la “poalele Drăganei” a fost rezolvată încă din prima repriză, când cugirenii au reuşit să marcheze de două ori, într-un interval de 15 minute. Golurile gazdelor au fost înscrise de I. Radu (23) – după o lovitură de colț și de juniorul Chelaru (41) – care a profitat de o greşeală mare în defensiva adversă.

 Radu Neguţ, eliminat în minutul 30

În minutul 30 al partidei, Radu Neguţ de la Cisnădie, fostul atacant de la CSU Voinţa Sibiu, a fost eliminat pentru injurii adresate arbitrului central. Reacţia jucătorului a venit după ce şi-a spart capul la un duel aerian, cerând apoi, vehement, eliminarea adversarului. După ce s-a calmat,  jucătorul a fost transport imediat la spital.

Iată alcătuirea celor două formaţii:

Metalurgistul: Dragotă – Bold, Goșa, Șt. Radu, Huțanu – Chelaru (74, L. Moldovan), Piko, Necșulescu (70, Neagu), Ghergar – I. Radu (84, Tăban), G. Goronea (64, Cîrstean); rezerve Tiut – Șuteu, Cîrstean, Itu. Antrenor Marius Opric;

Măgura Cisnădie: Căbuz – Barbu, Natea, Bâra, Moisi, Beza, I. Petrescu, D. Tătar, Gombar, Ad. Radu, Neguț; rezerve P. Florea, Cocoș, Bobeș, Bârză, Vladu, Stănică, Nasta. Antrenor Ioan Luca.

Foto: ziarulunirea.ro

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus