Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-3°C

FOTO Inaugurată cu întârziere, închisă în avans. Cum arată ”noul drum” spre Alba

FOTO Inaugurată cu întârziere, închisă în avans. Cum arată ”noul drum” spre Alba

Lotul trei au autostrăzii Sibiu – Orăștie a fost închis în această dimineață cu 20 de minute înainte de ora stabilită, ora 8. Traficul s-a desfășurat normal fără incidente, în ciuda faptului că la ieșirea de pe autostrada, pe DN1 nu era niciun echipaj de poliție. Muncitorii de la CNADNR au montat semen provizorii de circulație prin care se redirecționează traficul.

Restricțiile de circulație de pe tronsonul Săliște-Cunța al autostrăzii Sibiu-Orăștie vor dura cel puțin o lună și jumătate.

Italienii de la Impregilo au început deja, din această săptămână, refacerea totală a zonei în care au apărut crăpături. În cele peste 9 luni de la apariția fisurilor, constructorul a încercat mai multe variante de umplere a acestora, dar crăpăturile au reapărut de fiecare dată. Experții contractați atât de CNADNR, cât și de antreprenor, au ajuns la concluzia că stricăciunile sunt cauzate nu de alunecările de teren, ci de proasta execuție. Porțiunea va trebui refăcută total.

Înainte de deschiderea autostrăzii, DN1 era considerat unul dintre punctele negre ale traficului din România, cu una dintre cele mai mari rate ale accidentelor rutiere grave.

IMAGINI

IMG-20150907-WA0001 IMG-20150907-WA0002 IMG-20150907-WA0003 IMG-20150907-WA0004

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

a

Acum 7 ani

"Mergem la vot pe autostrada"....sau ..."in 3 luni incep lucrarile la varianta de ocolire a Mediașului"....niște gunoaie si niște infractori
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus