Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
9°C

Câștigătorul concursului din această săptămână: Alexandra Diaconu

Câștigătorul concursului din această săptămână: Alexandra Diaconu

Alexandra Diaconu a câștigat a doua săptămână a concursului ”Spune-ne unde ai fost în concediu, ca să-ți spunem unde mergi în vacanță”, organizat de Turnul Sfatului, în parteneriat cu Decathlon Sibiu. Sibianca a primit un voucher în valoare de 200 de lei ce poate fi consumat în orice magazin Decathlon din țară. După un concediu în insula grecească Corfu, Alexandra a văzut în ziar concursul și a postat o poză pe www.turnulsfatului.ro. ”Am participat deoarece mi s-a părut ideea foarte interesantă, noi tocmai ne-am întors din concediu și am zis să încerc să particip, prin urmare am și câștigat”. Cât despre premiu: ”probabil îmi voi lua haine de iarnă”, a spus al doilea câștigător al premiului în valoare de 200 de lei.

https://youtu.be/fSOjXXKjvak

De sâmbătă, puteți participa în continuare la concurs. La fel ca și săptămâna trecută, toți participanții din această săptămână vor intra într-un top general, urmând a se califica în finala concursului de la sfârșitul anului. Premiile ce vor fi acordate atunci vor fi două vouchere de cumpărături în valoare de 500 și 1500 de lei la magazinele Decathlon și o vacanță de iarnă în valoare de o mie de euro.

În această săptămână s-au înscris 11 participanți, câșigătoarea fiind votată de 867 persoane. În clasamentul general al concursului sunt înscrise 28 de fotografii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus