Sâmbătă,
04.07.2020
Cer Senin
Acum
16°C

Remus Borza a numit un nou director general la Poli Motors: Sorin Alion

12 Septembrie 2015 13:16

Remus Borza a numit un nou director general la Poli Motors: Sorin Alion

Președintele grupului de firme Polisano, Remus Borza, l-a numit pe Sorin Alion în funcția de Director General și Administrator al societății Poli Motors Sibiu, dealer autorizat Toyota, începând cu 1 septembrie 2015. Poli Motors Sibiu este o reprezentanță de tip 3S, oferind un pachet de servicii specifice unui service auto: service complet și vânzarea de piese de schimb originale.

Sorin Alion, 40 de ani, a preluat mandatul de conducere a companei care reunește acum sub același nume – Poli Motors – reprezentanța Toyota din Sibiu și agentul autorizat pentru service și vânzări Citroen.

Noul Director General al Poli Motors este din Sibiu, licențiat al facultății de Management și Marketing din cadrul ASE București și a acumulat o vastăexperiență în cei peste 17 ani de activitate în industria auto. În perioada 1997-2004 Sorin Alion a făcut parte din echipa care a pus bazele brandului BMW în România (Automobile Bavaria) fiind Coordonator al Departamentului Național de piese BMW și Land Rover. Timp de 10 ani, începând din 2005, a ocupat funcția de Manager Regional After Sales la importatorul Toyota România. Sorin a trecut alături de această companie prin toate etapele ei de dezvoltare și a adus-o la maturitate. ”Misiunea noii echipe manageriale de la Poli Motors este de a folosi experiența celui mai mare producător mondial de automobile pentru a transforma reprezentanța din Sibiu dintr-un administrator de parc experimentat al grupului Polisano în cel mai performant centru de retail auto din zonă. Compania își propune să reusească astfel să atrâgă clienții Toyota și Citroen prin polarizarea județelelor învecinate, precum Alba și Hunedoara, dar fără a se limita la acestea”, se arată într-un comunicat de presă remis de Poli Motors..

Aducerea unui Director General la dealerul Toyota din afara grupului de firme Polisano continuă politica de HR a președintelui grupului, av. Dr. Remus Borza, de schimbare a echipelor manageriale la toate firmele din grup. Amintim că la conducerea distribuitorului de medicamente Polisano a fost adus Octavian George Iacob (ex Farmexpert), la Spitalul European Polisano a fost adus Celestin Constantin (ex Spitalul Universitar Floreasca si ex Spitalul de Urgență Sf. Pantelimon), la fabrica de medicamente Polisano Pharmaceuticals a fost adus Sorin Banciu (ex Amgen) iar Mirela Jumanca a venit la conducerea Farmaciilor Polisano (ex Farmaciile Dona).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus