Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
8°C

ACCIDENT pe Coposu. A intrat cu viteză în giratoriu și a ajuns în stâlp

ACCIDENT pe Coposu. A intrat cu viteză în giratoriu și a ajuns în stâlp

Un bărbat de 30 de ani din Ploiești a ajuns la spital azi-noapte, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp, în centrul orașului. Șoferul, care se afla la volanul unui Peugeot, a intrat cu viteză în sensul de giratoriu de la Spitalul Județean, de pe bulevardul Coposu.

La ieșirea din giratoriu, spre Podul Gării, bărbatul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un stâlp. Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul nu a putut fi scos din mașină decât cu ajutorul echipajelor de descarcerare. Starea șoferului, la sosirea echipajelor de poliție, era destul de gravă, astfel încât acesta nu a putut fi testat cu apartul etilotest. I s-au recoltat, însă, probe biologice la spital. În urma acestora, s-a stabilit că tânărul nu consumase băuturi alcoolice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus