Luni,
27.06.2022
Partial Noros
Acum
28°C

Au cântat în primărie ca la operă

Au cântat în primărie ca la operă

Zarva din Primărie a fost înteruptă de un scurt concert de operă care le-a dat ocazia celor prezenţi să asiste la un adevărat spectacol desprins din spațiul închis, pretențios al sălii de concert. Acorduri uşoare de pian au trezit interesul celor prezenţi, care nu au mai alergat ci au stat să asiste la operă. În momentul în care baritonul Iordache Basalic a păşit în curtea interioară toată lumea a amuţit şi a scos telefoanele pentru a face poze. Acesta a încântat publicul cu un concert scurt din opera “Nunta lui Figaro”, moment în care curtea interioară a răsunat de aplauze. Micul recital, organizat sub genericul “Take an Opera Break”, a prezentat-o publicului si pe mezzosoprana Oana Andra care, prin variaţiile vocii, a reuşit să smulgă publicului numai expresii de uimire. Cei doi solişti au fost acompaniaţi la pian de Alexandru Petrovici.

“Este al doilea an în care continuăm cu «Take an Opera Break». Este un program în care artiştii susţin scurte concerte de operă în spaţii mai puţin convenţionale”, afirmă Laurenţiu Străuț, purtător de cuvânt Filarmonica de Stat Sibiu.

“Sibiu Opera Festival" continuă cu un recital de lieduri- o compoziţie muzicală cu caracter liric- susţinut de mezzosoprana Alexandra Paulmichl şi baritonul Gonzalo Simonetti acompaniaţi la pian de Mihaela Tomi. Recitalul are loc la Biserica Evanghelică “Sf. Ioan”, luni, 21 septembrie, de la ora 19:00.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Paula Văleanu

de Paula Văleanu

Cultură
Telefon:
0751 057 240

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus