Sâmbătă,
19.09.2020
Parțial Noros
Acum
12°C

Noul ministru al Transporturilor despre autostrada Sibiu-Pitești: La jumătatea anului 2016 încep efectiv lucrările!

21 Septembrie 2015 21:24

Noul ministru al Transporturilor despre autostrada Sibiu-Pitești: La jumătatea anului 2016 încep efectiv lucrările!

Iulian Matache, devenit ministrul Transporturilor în urma demisiei lui Ioan Rus, a anunțat luni că autostrada Sibiu-Pitești va avea cinci tronsoane, iar lucrările încep vara viitoare.

”La jumătatea anului 2016 vor începe efectiv lucrările. Până atunci, vor fi dezbateri locale în fiecare judeţ străbătut de acest tronson, pentru a identifica eventualele probleme punctuale. Sunt cinci tronsoane, din care două sunt capetele, la sfârşitul anului vom avea caietele de sarcini şi vom putea demara licitaţiile pentru sectoarele de capăt, astfel ca la jumătatea anului să înceapă efectiv lucrările”, a declarat Iulian Matache pentru Adevărul.
Matache a mai spus că priorităţile ministerului pentru tronsonul financiar 2014-2020 sunt autostrada Sibiu-Piteşti şi Culoarul IV feroviar, sectorul Simeria-Gurasada.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

a

Acum 4 ani

Si-au condus Fericiți pana la adânci batrâneți.....noapte buna ,fraieri , plătitori de taxe...
Raspunde

siby

Acum 4 ani

WOW...aflam ca autostrada are si 2 capete!!!!...ceva ce pana acum nu s-a mai auzit in declaratiile CNADR...de fapt la atatea tronsoane intrerupte avem mai multe capete decat trunchiuri!!!...sper sa mai fie gogosarul asta in functie ca sa taie panglica la inaugurarea lucrarilor!!
Raspunde

sibian

Acum 4 ani

...nici nu au facut studiu de fezabilitate care dureaza cel putin un an si ei deja construiesc autostrada dar 2016 e anul alegerilor si da bine la prostime.Ma intreb cine ii mai crede
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus