Vineri,
30.07.2021
Cer Senin
Acum
22°C

Vrei să te angajezi? Peste 400 de posturi așteaptă să fie ocupate în județ

Vrei să te angajezi? Peste 400 de posturi așteaptă să fie ocupate în județ

Sibienii aflați în căutarea unui loc de muncă au mai multe șanse să se angajeze în această săptămână, deoarece numărul posturilor disponibile în județ a crescut. Angajatorii sibieni pun la dispoziția șomerilor și a celor interesați să schimbe locul de muncă 417 posturi, dintre care 276 în Sibiu, 107 în Mediaș și câte 17 în Agnita și Dumbrăveni.

”Din totalul locurilor de muncă, 54 de posturi se adresează persoanelor cu studii superioare - analist calitate, analist financiar, controlor financiar, contabil, inginer mecanic, inginer electronist transporturi, telecomunicații, inginer topograf, inginer producţie, manager al sistemelor de management al calității, medic stomatolog, programator, proiectant inginer mecanic, psiholog, redactor,  şef secţie, specialist în recrutare, tehnician dentar. Restul de 363 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus