Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-15°C

Incendiu cu atac de panică, pe strada Bieltz

Incendiu cu atac de panică, pe strada Bieltz

Trei echipaje de pompieri au încercat ieri să stingă focul care a izbucnit la o locuință de pe strada Bieltz. Flăcările au pornit din cauza unei improvizații pe care proprietara o avea la sistemul de încălzire. Nimeni nu a fost rănit, însă sibianca de 63 de ani care locuiește acolo a suferit un atac de panică.

Incendiul a izbucnit în bucătăria de vară, practic lipită de locuința femeii. Pentru că exista riscul ca focul să se propage și la casă, dar și la gospodăriile învecinate, ISU a trimis trei echipaje de pompieri care să acționeze cât mai rapid. "Incendiul provocat, cel mai probabil din cauza efectului termic produs de burlanul din tablă pentru evacuarea fumului, amplasat necorespunzător sau neizolat termic față de materialele combustibile, a afectat anexa gospodărescă (o bucătărie de vară) și mobilierul din interior", spune purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Bianca Sabău. Casa de locuit și gospodăriile învecinate nu au suferit avarii. Echipajul S.M.U.R.D. sosit la fața locului i-a acordat îngrijiri medicale proprietarei, în vârstă de 63 de ani, care a suferit un atac de panică, dar care a refuzat, ulterior, transportul la spital.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus